Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelle_PL

Co sądzicie o własnym zaprojektowaniu obrączek

Polecane posty

Gość anabelle_PL

Witam Chciałabym co sądzicie o tym, aby własnoręcznie zaprojektować obrączki? Mam tutaj na myśli takie projektowanie u złotników. Pytam bo czytałam taki właśnie artykuł w którym to zostało zaprezentowane: http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107881,13545148,Swiat_zwariowal__Ciuchy_sa_za_tysiace__a_bizuteria.html Czekam na Wasze wypowiedzi!!!

Gość anabelle_PL
A dokładniej to o nich mi chodzi: https://www.facebook.com/WaszeObraczki - bardzo mi się podobają te obrączki tam przedstawione... ale obawiam się czy sama umiałabym je tak zaprojektować ładnie :))

Gość gość
Idiotyczne, ale wolno Ci. Ci dwaj artyści z "bożej łaski" nie mają roboty, więc wymyślają głupoty, nie oni jedni zresztą. Ale jak napisałem wyżej wolno im i Tobie

Gość gość
kiepskie, wolałam tego gościa który robił obrączki z odciskami palców

Gość gość
mnie się podobają te z listkami, są tam dwa różne grawery listków z tym, że to może rodzić wątpliwość, czy jest to obrączka

Gość gooo
A ja mam właśnie od gościa z odciskami palców - chociaż akurat moje bez odcisków. Spoko są, dobrze się noszą, pomysł był nasz. Na pewno są oryginalne, ale fakt, to nie jest opcja dla tradycjonalistów. Spotykaliśmy się z różnymi komentarzami. Od: "Ale fajne!!" do "No nieeeezle, ale nie w moim stylu" :)

Gość gość
Jak ktoś lubi niebanalną biżuterię to pewnie, przynajmniej ma pewność, że będzie jedyna. Mi najbardziej podobają się zwykłe proste, klasyczne obrączki, bez żadnych zdobień, matów, diamencików i innych takich, więc nawet nie mam co projektować ;P

Gość mariolla1234
Dla mnie jest to świetny pomysł z tymi obrączkami :) Nie wiem co Wy od nich chcecie, wpadli na świetny pomysł i moim zdaniem jest to coś świetnego :)

Jeśli dla Was ma to jakieś większe znaczenie, to czemu nie :) Do mnie to do końca nie przemawia, bo jestem raczej zwolenniczką klasyki, ale nie neguję samego pomysłu.

Gość gość
osobiście mnie to bym nie chciała,wolę klasykę ale mi nie przeszkadza u innych