Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 1238

wydaje mi się że coś przegapiłem

Polecane posty

Gość gosc 1238
nigdy go nie wysłałem, bo myślałem o tym, czy jej zaszkodzę i rezygnowałem z tego pomysłu, nawet kosztem chwilowego bólu zawsze ..a gdybym... to pytanie mnie nie opuszcza

Gość gość
są dwie opcje wysłania listu: - ma Cię kompletnie gdzieś: przeczyta, wyrzuci do śmieci, ewentualnie zdawkowo odpisze -nie ma Cię gdzieś, kocha itp: gdzie ją ten list może zranić? Bo nie rozumiem? Może pozwoli jej to zrozumieć, przestać obwiniać siebie, dać szansę jeśli ma nadzieję na coś więcej.

Gość gosc 1238
no i te opcje właśnie przemawiają do mnie

Gość gość
Rób jak chcesz. Ale ja właśnie bardzo cierpiałam przez to, że ktoś, kogo kochałam, nie dawał mi o sobie zapomnieć i co jakiś czas się odzywał, nie wiem po co. Przeszło wtedy, kiedy przestałam mu odpisywać i zrozumiał wreszcie, że nie powinien pisać. Ale męczył mnie tak aż 3 lata po naszym rozstaniu, nie wiem po co.

Gość gość
nie wiedziałaś po co, bo nie deklarował niczego, np czy chce wrócić

Gość gość
Niezupełnie. Może i nie deklarował, że chce wrócić, ale nawet jego życzenia były bardzo wymowne i sugestywne, miały dawać mi do zrozumienia, że mi dobrze życzy i chce mojego szczęścia. A w tym roku przysłał mi walentynkę z wyznaniem uczuć. Niepodpisaną, ale wiem po charakterystycznym stylu, że to on. Szkoda tylko, że jak byliśmy razem, to przekonał mnie, że jego obietnice i wyznania nic nie znaczą i są bez żadnego pokrycia, dlatego i te późniejsze zamiast mnie cieszyć, tylko irytowały.