Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewierna20

zdradzilam faceta z jego koleg Co zrobić

Polecane posty

Gość Niewierna20

Witam . Potrzebuje pomocy. Nie wiem co zrobić,zdradziłam swojego faceta z jegą starym kumplem. Jestem w związku ponad rok. Niby jest ok ale czegos mi tam brakowało. Wiem że to wygląda jakbym była jąkąś "lafiryndą" ale to zdażyło mi sie 1 raz w życiu nigdy nawet nie myślałam o innych facetach niż tylko o moim. Długo nie pracowałam. . Znalazłam fajną prace i po 2 tygodniach miałam 3 adoratorów, nie brałam tego do siebie, ale jeden znich był nie ziemsko przystojny, typ zakładowego playboya. Jego urok powala każdą kobietę. Wybrał mnie. :'( na nieszczęście. Tak długo koło mnie chodził aż dałam sie zaprosić na kolacje. Patrząc w jego błękitne ogromnie oczy skłamałam źe jestem wolna. On wyznał mi zauroczenie a ja jak głupia brnęłam wto. Skończyło się łóżkiem. On uznał żejeśtem już jego a on mój. Jestem teraz w dwóch związkach,z facetem ktorego kocham. I z mężczyzną na ktorego widok nie jedna "mdleje". Nie wiem comam począć. kocham mojego faceta a jednocześnie jaramnie playboy. boje sie z nim zerawać bo pracujemy razem a do tego to kolega mojego faceta przypadkiem sie okazało. Boje sie ze mu powie. Comam wybrać? Kogo? Pomocy

Gość gość
Hmmm, jesli to prawda to wybierz tego , ktorego kochasz, playboy bedzie podrywac nastepne . Beda inne po tobie.

Gość gość
Jesteś d****a :)

Gość gość
A co obydwoch nie dasz rady zalagodzic ja bym z obydwoma sie bzykala i zadnego nie odstawiala

wybierz plejboja, zwiąż sie z nim, on cie zdradzi. bedezie traktował jak szmate. rozstaniecie sie, przejrzysz na oczy ze jednak plejboje są c*****i mimo ze mają niebieskie oczy i są samcami alfa beta i gamma. zrozumiesz ze najlepsze chłopaki to takie z którym teraz jesteś i piszesz ze go bardzo kochasz :D

Gość gość
Mnie już nic nie zdziwi, ostatnio mojej panny siostra mnie na weselu podrywała i ciekawe teksty mi waliła na osobności hehehehe, oczywiście ma chłopka z którym była na tym weselu, jesteście d****ami...

Gość mroczne mrrrau
Podeślij facetowi koleżankę- będzie kwita:)

Gość gość
Puszczać się i szmacić, przecież to lubisz, suko

Gość gość
Ja jak moj facet wyjechal do pracy do Danii bo w Polsce nie mogl w swoim zawodzie znalesc.To po paru dniach zadzwonil jego nalepszy kolega z lat szkolnych chcial sie dowiedziec jak zajechal i wiele innych rzeczy,zaprosil mnie na kawe do kawiarni, ale ja mu powiedzialam ze moge tylko pod koniec tygodnia,a dokladniej to w sobote,Kawe wypilismy i ja tak sie jego gadaniem podkrecilam ze z nimu siebie w mieszkaniu znalazlam.Ja go juz dlugo znalam i podobal mi sie bardzo ale chlopak byl przeszkoda.Gdy ju w mieszkaniu bylam, to mu powiedzialam ze na ten moment juz dlugo czekalam,a teraz jestem cala twoja pokaz czym mnie zadowolisz.Loda mu zrobilam i juz ujrzalam ze bede mocno przeorana bo ma grubszego od mojego faceta. Dymal mnie wspaniale tylko mi popcia podskakiwala a ja wrzeszalam po raz pierwszy bo tak jeszcze nie bylam piepszona, nie skonczyl w ten wieczur na jednym razie.Od tego przypadkowego spotkania stal sie moim najlepszym przyjacielem jak mojego faceta nie bylo to z nim sie piescilam i bylam zawsze mocno dowartosciowana i wyruuchhanna

Gość gość
autorko a ile masz lat, ile twój kochanek a ile chłopak?

Gość gość
Zorganizuj niespodziewane spotkanie we troje. Powiedz, że ten, który wygra bitkę, dostanie ciebie w nagrodę :D

Gość gość
prowo i fejk

Gość gość
autorko w ramach pogodzenia ich obowiązkowy gangbang cy tam double penetration z kochankiem i chłopakiem - to ich pogodzi.

Gość gość
Ja juz myslalam o zaproszeniu obydwuch na kawe ale sie boje jak mnie beda obydwa posuwac to moge nie wytrzymac bo jeszcze dwuch naraz mnie nie mialo i mnie nie ladowalo, nie wiem co zrobic