Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostkowa

co byście zrobiły na moim miejscu

Polecane posty

Gość gostkowa

Proszę tylko nie wyśmiewajcie mnie,bo naprawdę nie jest mi do śmiechu i jestem załamana ... Otóż czy poszły byscie na rozmowe o pracy bedąc szczerbate ? Zawsze miałam słabe zęby ... Miałam robioną odbudowe dwujki i trujki,no i w ciąży wszystko wyleciało ;-( Synek ma 20 miesięcy i do tej pory nie wstawiłam zębów,bo poprostu nie mam za co ... Mieszkamy z babcią moja,dochodzi do siebie po operacji do konca tego mieś i potem bedzie pilnowała mojego synka a ja musze isc do pracy...Na samą myśl o rozmowach kręci mi się w głowie i martwie sie czy w ogóle jak ktoś zauważy brak uzębienia to bedzie chciał takiego pracownika ? kurcze mam nadzieje,że coś szybko znajde wtedy sie odbije i wstawie zęby...

Gość gosck
na dentystę nie masz a na kompa i internet masz...

Gość gostkowa
heh za neta płace grosze a kompa mam juz kilka lat ;) a wstawieniezeba to koszt 600 zł to o czym TY piszesz ?

Gość spostrzegawczy gość
Wydaje mi się że jeżeli to przednie zęby to chyba muszą być refundowane przez NFZ jednak nie wiem, zazdwoń i się popytaj czy jest taka możliwość.

Gość gość
poza wstydem nic nie tracisz idac na rozmowe a mozesz zyskac

Gość gostkowa
właśnie szukałam wczoraj,bo też o tym słyszała, ale w necie kurcze nie ma nic na ten temat,będe musiała pojezdzic i popytać...

Gość piuttosto
Mnie też się wydaje, że przednie robią na kasę.

Gość gość
sa miejsca gdzie robia zeby za darmo, przychodnie i tak jak ktos juz pisal studenci lodz warszawa (jestem z centrum polski)

Gość gostkowa
refundowane są tylko plomby i leczenie kanałowe (dowiadywałam się) a wstawienie 600zł i tak połowe taniej niż prywatnie...

Gość gostkowa
ja jestem z Warszawy,więc jak możesz napisz mi gdzie CI studenci uczą się i za darmo by zrobili ...

Gość gość
zalezy jaka praca jesli przy obsludze klienta- kasa, sklep itp to nie masz co isc bo nikt i tak cie nie przyjmie a jesli nie wiem gdzies na tasme, magazyn, sprzatanie to wyglad chyba sie nie liczy ja osobiscie nie poszlabym nigdzie absolutnie do ludzi z brakiem w uzebieniu i to jeszcze jak chodzi o zeby przednie!

Gość gostkowa
praca jako kasjer-sprzedawca ;-( dla mnie właśnie dlatego to taki wstyd bo przednie,ale jestem zmuszona isc do pracy(muszę za coś utrzymac dziecko) a że życie daje doopy wyszło tak,że jestem sama i innego wyjscia nie mam ...

Gość gość
na miodowej w warszawie jest zaklad stomatologii zachowawczej i tam sie mozna umawiac do studentow tak bylo przynajmniej dwa lata temu- ale chyba sie nic nie zmienilo

Gość gość
mozna tez zadzwonic na akad. med. i sie dowiedziec czy takie cos jest czy studenci lecza za darmo i gdzie

Gość gość
dwójki i trójki mam nadzieje ze w CV i liscie motywacyjnym bledow nie zrobilas :D

Gość gostkowa
ale czad ;-) hehe nie w cv nie pisałam o tym,że szczerbata jestem ;-)