Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja m int

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, słuchajcie mam taki mały pewien problem. Otóż po każdej depilacji miejsc intymnych pojawiają mi się czerwone krostki, które nie wyglądają ładnie. Możecie mi polecić jakiś dobry żel albo krem do depilacji miejsc intymnych?

Gość lilililik
ja depiluje woskiem jesli chodzi o zele albo pianki to nie mam pojecia co ci polecic

Gość gość
Nie, nie....... depilacja woskiem to nie dla mnie, używam tradycyjnie maszynki, więc chodzi mi o jakąś dobrą piankę lub żel do miejsc intymnych, który nie spowoduje żadnych podrażnień. Może któraś coś podpowie, będę wdzięczna.....

Gość gosiaaa85
u mnie sprawdza się provag żel na podrażnienia po goleniu miejsc intymnych, można go dostać bez recepty za kilkanaście zł, dobrze łagodzi

Gość Depilacja123
Hej, polecam depilację laserem diodowym w salonach Delux, są w kilku miastach Polski, ja swoje zabiegi robię we Wrocławiu, już po pierwszym zabiegu są efekty! To jest strona salonu: depilacjalux.pl !!!! Jeśli któraś z was chce mieć 20% zniżki na pierwszą depilację (niezależnie od ilości depilowanych miejsc) to niech do mnie napisze na e-mail: depilacja123@gmail.com !!!!!!! Jeszcze przez jakiś czas są promocyjne ceny depilacji, a każdy kolejny zabieg serii jest liczony wg cennika z dnia pierwszej depilacji! Warto się pospieszyć ;)