Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jego zachowanie jest normalne

Polecane posty

Gość gość

że nie chce poznać mnie ze swoją koleżanką, z którą ma częsty kontakt telefoniczny?

Gość gość
a może przesadzam, że tego od niego wymagam i go o to proszę?

Gość podpaski always
sama ja zapros :classic_cool:

Gość gość
Moze kocha kolezanke;)

Gość gość
Uwierz mi, zaprosiłabym. Problem w tym, że nawet nie znam jej nr tel, nigdy nie widziałam jej na oczy. Zauważyłam tylko, że codziennie piszą do siebie. Jej imię w telefonie ma wpisane bardzo zdrobniale. Właśnie z tych powodów chciałam ją poznać.

Gość gość
I zgadzasz sie na kolezanke;) dziwna jestes:) ile z nim jestes?

Gość gość
Dlaczego mam nie zgodzić się na koleżanki? Każdy ma znajomych. Tez mam kumpli. Ale jednak nie mam jednego wyjątkowego, z którym koresponduję z dużą częstotliwością (codzienne po kilkanaście sms-ów). Nie mam nic przeciwko żeby poznał moich znajomych. Dlatego chciałam się tylko przekonać że to tylko koleżanka, tak jak mnie zapewniał. Problem w tym, że nawet nie widziałam treści tych sms-ów, bo nigdy nie chcial mi ich pokazać. Wydaje mi się to trochę dziwne i zaczyna martwić.

Gość gość
Ile z nim jestem? 1,5 roku.

Gość gość
O k****. I ona byla wczesniej czy Ty? Myslalam, ze miesiac z nim jestes...

Gość gość
Nic nie wiem, ktora z nas była wczesniej. Nic. Mówi, że to tylko koleżanka. Wiec skoro to tylko koleżanka, to dlaczego tak ją przede mną ukrywa? Poza tym czy z jedną koleżanką utrzymuje się tak intensywny kontakt? Żeby mnie tylko z nią nie poznać, wolał zerwać z nią kontakt, skoro mi się to nie podobało (a może tylko tak powiedział) Conajmniej dziwne to dla mnie. Co mi pozostało? Chyba tylko wierzyć, że to tylko koleżanka i że mnie nie oszukał, mimo tego że mi tego nie udowodnił. Czuję jednak, że ma coś za uszami.. :(

Gość gość
Pomysl dziecko, kto bedac w zwiakzu pisze codziennie z kolezanka? Rozumiem raz na 3 miesiace bym przelknela.

Gość gość
I pewnie ta jego kolezanka nic o tobie nie wie koles r***a dwie laski dobry uklad sprawdza ktora lepsza staraj sie gluptasku staraj

Gość gość
A najgorsze jest to, że gdy zaczynam rozmowę na ten temat stwierdza "koniec tematu, nie mam już z nią kontaktu"