Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradzcie prosze

Polecane posty

Gość gość

otoz mam zamiar jesc 3 razy dziennie, o ile nie mam problemów ze sniadaniem (2 kromki chleba) i obiadem to na 2 sniadanie nie wiem co jesc. Mysle o zupce chińskiej(tak wiem niezdrowe i zaraz zostane wyzwana) lubie je a nie mam pomysłu co jesc na ten posiłek, owocem się nie najem, jak myślicie, dobry pomysl czy macie jakies inne?:)

Gość gość
a kolacja ?

Gość gość
nie będę jesc kolacji

Gość gość
zupki chinskie maja duzo kcal nie lepeij zjesc cos innego?

Gość gość
tylko co? jestem dość wybredna, chelba nie chce jesc więcej, starczy to co na sniadanie, serkow wiejskich nie lubie, owoce odpadają, nie wiem może duzy jogurt light np. jogobella?

Gość gość
moze byc jogurt dodaj sobie ze 2 łyzki otrab owsianych i bedziesz bardziej syta ja robie na 2 sn sobie jogurt naturalny duzy i wkrawak owoce kiwi , truskawki, maliny , jagody co tam mam , jest to naturalnie slodkie i pyszne i zapycha

Gość gość
wkrawam * ( poprawka ) :)

Gość gość
pomysl nie jest najgorszy tylko trzeba mieć owoce pod reka :)

Gość gość
sam jogurt naturalny ma tyle samo kalorii na 100 g co jogurt light jogobella czyli 60

Gość gość
ja kupuje rozne i mam w lodowce nieraz robie sobie kisiel lub budyn słodka chwila i do tego jabłko lub gruszke zjadam , czy inny owoc

Gość gość
A dlaczego owoc odpada? Ja jem jogurt do tego wkrawam banana i dodaję musli. Nie dość że szybko się to robi to jeszcze jest zdrowe i daje energię aż do obiadku. :)

Gość gość
A wg mnie zupa chińska raz na jakiś czas nie taka zła! Ma raczej niewiele kcal. To samo gorący kubek. Ale zdrowe nie jest na pewno. Ja owocem też się nie potrafię najeść. Zwykle na 2 śniadanie jadłam: jogurt z łyżką otrąb, albo garść orzechów, albo łyżkę masła orzechowego (zapycha), jak byłam bardzo głodna to robiłam kanapkę, możesz sobie zjeść twarożek wiejski i dodać szczypiorek lub warzywa, jakaś sałatka.

Gość gość
mysle ze czasem zjem zupke chinska, od czasu do czasu, a częściej bedze jesc jogurt naturalny z musi i owocami:)

Gość gość
tez czasem jem zupki goracy kubek lub chinskie ( ale te chinskie maja chyba duzo kcal ) ale to jem jak juz mi zimno np

Gość robobobo
tragedia 3 razy dziennie takie szity? toż to można sobie rozwalic jelita. może lepiej jednak się wyślić, można robić nieskomlkiwoane posiłki i bardzo zdrowe,zerknij na te przepisy mojanowafigura.pl/przepisy/ .aaa no i 3 to za mało, musi być 4-5 posiłków. ja jak byłam na diecie to cały czas to samo jadłam, warzywa, mięsa gotowane na parze. przyzwycaiłam się do monotonii

Gość gość
tez mam taki problem ktoś cos jeszcze podpowie?

Gość rabarbarowa
mięso,ryby i warzywa na parze są bardzo zdrowe, bo nie ubywa przy gotowaniu witamin i minerałów. jestem fanką takiego odżywiania, do tego tylko owoce i rewelacja,lekko się człowiek czuje, zdrowo i przyjemnie. może to i nudne,ale chyba w takiej rutynie i monotonii znajduje się droga do celu,jakim jest szczupła sylwetka