Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegwetey36

Proszę o radę kobiet

Polecane posty

Gość gegwetey36

Siemanko. Znam pewną dziewczynę od niecałych 3 tygodni, co chwile przebywamy w łóżku, przytulamy się, całujemy, robiłem jej nawet palcówkę, ale ona mnie odtrąca jak chce dotknąć jej piersi. Po prostu nie daje. Nie wiem dlaczego. O seksie nie wspominając. Nie wiem czy o to jej chodzi, że dopiero jak byłbym z nią w związku to może wtedy by się bardziej otworzyła na takie sprawy, ale w tej chwili po prostu nie wiem. Co zbliżę się ręką przy jej cyckach to ona odrazu odtrąca. Macie jakieś porady aby zmieniła zdanie ? Może jak byśmy się napili wina to może by była bardziej otwarta ? Proszę o pomoc kobiety.

Gość gegwetey36
Nie wiem czy coś to zmieni, ale ma małe piersi :D Ogólnie raz tam wypiła przy mnie dwa piwa, jednego radlera i desperadosa, ale dalej była na nie w tym temacie. Pytałem się jej dlaczego nie mogę popieścić jej piersi, a ona na to tylko - bo nie.

Gość sacrifice
Nie akceptuje swoich piersi i pewnie myśli, że mogą się Tobie nie spodobać.

Gość gegwetey36
Mogę jej to jakoś uświadomić, że tak nie jest i małe znaczy piękne ? ;p Dziwne, że nie ma oporów aby przede mną zdjąć stringi, ale z piersiami abym je popieścił już ma problemy.

Gość gegwetey36
?