Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atwt56

Proszę o radę dziewczyn

Polecane posty

Gość atwt56

Witam. Znam pewną dziewczynę od niecałych 3 tygodni, co chwile przebywamy w łóżku, przytulamy się, całujemy, robiłem jej nawet palcówkę, ale ona mnie odtrąca jak chce dotknąć jej piersi. Po prostu nie daje. Nie wiem dlaczego. O seksie nie wspominając. Nie wiem czy o to jej chodzi, że dopiero jak byłbym z nią w związku to może wtedy by się bardziej otworzyła na takie sprawy, ale w tej chwili po prostu nie wiem. Co zbliżę się ręką przy jej cyckach to ona odrazu odtrąca. Macie jakieś porady aby zmieniła zdanie ? Może jak byśmy się napili wina to może by była bardziej otwarta ? Proszę o radę od kobiety. Nie wiem czy coś to zmieni, ale ma małe piersi. Może z tego powodu mieć kompleks ? Ogólnie raz tam wypiła razem ze mną dwa piwa, jednego radlera i desperadosa, ale dalej była na nie w tym temacie. Pytałem się jej dlaczego nie mogę popieścić jej piersi, a ona na to tylko - bo nie.

Gość gość
Może ma kompleks na tym tle albo jakąś nieprzyjemną sytuację z przeszłości. Pogadaj z nią.;)

Gość atwt56
Dzięki za opinię, a wy inne dziewczyny jeszcze jak uważacie ?

Gość to ja kozaczek
Moze poprostu nie LUBI zeby ja dotykac za piersi, nie dla wszystkich kobiet jest to podniecajace ,ale ona napewno niejest jeszcze kobieta.

Gość gość
mojego brata dziewczyna tak miala ale wlasnie przez kompleksy bo uwazala ze ma male :/ ale jej wytlumaczyl ze mu sie podobaja i wgl no i jej przeszlo, najlepiej z nia pogadaj na spokojnie, mow jej komplementy czesto - to pomaga

Gość gość
ja mam odwrotnie nie lubię gdy mi kolesie wkładają łapy do majtek..... twoja partnerka pewnie ma małe piersi i boi się że gdy zdejmiesz jej push upa to się wyda....

Gość gość
opcji to jest wiele, traumy, kompleksy, a może po prostu nie lubić jak się dotyka jej cycków. daj jej czas to sama ci o tym powie, a nie pchasz łapy tam gdzie nie powinieneś 🖐️

Gość gość
3 tygodnie? Jakiś rekord próbujesz pobić?

Gość atwt56
Żadnego rekordu nie chce pobić, nic podobnego. Po prostu z nią się znam od niecałych 3 tygodni.

Gość gość
Moze jest facetem

Gość atwt56
loda robi perfekcyjnie, połyka itd nie ma zastrzeżeń.. poczekam z tym seksem i macaniem po cyckach nie będe jej naciskał ale pytam bo pierwszy raz się z czymś takim spotykam.