Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mozliwa ciaza

Polecane posty

Gość gość

Dzień po okresie kochałam się z moim facetem. Bez finału we mnie. Dzień później plamiłam przez 2 dni. To było równe 2 tygodnie temu. Wczoraj zauważyłam, że mam dużo białego śluzu. Czy mogę być w ciąży? Mam regularne cykle 30-dniowe.

Gość gość
Możesz -zrób test.

Gość gość
chyba za wczesnie?

Gość gość
Czemu za wcześnie? Skoro piszesz że to było 2 tyg. temu?

Gość gość
No nie wiem... W sumie jestem też śpiąca. Ale to może być wina pogody, jesieni.

Gość gość
Okres się spóźnia?

Gość gość
To było 2 tygodnie temu, do planowanego okresu jeszcze 2 tyg.

Gość gość
Nie rozumiem. Jakim cudem byłaś dzień po okresie 2 tyg. temu a do okresu masz jeszcze 2 tyg? Jak ty liczysz cykl bo coś się nie zgadza przy 30 dniowych cyklach. Podaj datę pierwszego dnia okresu i datę stosunku oraz kiedy ma być nast. okres.

Gość gość
Ok, pomerdałam coś. pierwszy dzien cyklu 28 sierpnia, miesiączka trwała 5 dni. 2 września kochałam się. Następny okres powinnam dostać 26-27 września.

Gość gość
Wątpliwa ciąża ale zawsze się może cykl przesunąć.

Gość gość
mysle ze jest szansa - zrob test

Gość gość
nie panikuję, bo nie byłoby tragedii gdyby była dzidzia. Ale pewnie nie. Jeśli nie dostanę okresu w terminie to zrobię teścik.

Gość gość
Są to teoretycznie dni niepłodne, więc ciąża raczej odpada...ale pamiętajcie by się zabezpieczać, bo owulacja może się przecież przesunąć. Ew możesz sobie kupić np mikroskop owulacyjny i sprawdzać sobie w jakiej jesteś fazie cyklu i czy możliwe będzie zapłodnienie

Hej Powiedzcie mi czy istnieje prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże jeśli mój cykl trwa 28 dni a kochałam się z chłopakiem w nocy pomiędzy 12-13 dc. (7.09). Dodam, że od kilku dni czuję się conajmniej dziwnie, mianowicie mam na myśli bóle brzucha i jajników- jeśli chodzi o te drugie to są to pojedyńcze bóle, ale często występujące. Czy może to być moment zagniezdzania się komórki? Wczoraj zakrecilo mi się w głowie i wymiotowalam. Wydaje mi sie ze na takie objawy jest za wczesnie, aczkolwiek w poprzedniej ciazy wystepowaly dość szybko. Niestety jej nie donosiłam. Zrobiłam dziś test i wyszedl negatywny, chce go powtorzyc w dniu oczekiwanej miesiaczki. Ale chciałabym wiedziec co Wy o tym sądzicie?.