Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci robia kobieta wode z mozgu

Polecane posty

Gość gość

Zeby sie dowartosciowac ich kosztem. Zeby poczuc ze sa atrakcyjni, to puste d*pki nie liczace sie z uczuciami. Interwsuje ich tylko ich ego. Najpierw rozkoc***a a potem sie dziwia ze laska sobie cos roi.

Gość gość
kopnął cię w tyłek, co?

Gość gość
haha, lala wyroochana i kopnięta w doope :D a czego więcej oczekiwałaś głupa kwoko? :D

Gość gość
Jeszcze nie ale jestwm przygotowana

Gość gość
Zalozylam ze to d*pcyngiel, nauczona doswiadczeniem

Gość kelner z Rewala
nie kobiety POZWALAJA SOBIE zrobic wode z mozgu

Gość gość
Bo wy chcecie rylko ciupciac jak bezmozgie kroliki

Gość gość
jak pchacie sie do lozka na 2 spotkaniu to nie dziwcie sie ze tak jest. faceta trzeba przetrzymac miesiąc lub dwa. Trzeba go zmotywowac do działania. jesli ma odejsc to i tak odejdzie. Nawet jak bedziesz mu piekla codziennie swieżą babke drożdzową i myła okna w bikini. Kobieta powinna się zacząc starac dopiero po pewnym czasie, kiedy uzna to za stosowne, kiedy bedzie pewna ze facet jej nie zostawi, że ją kocha. Oczywiście nie oznacza to ze macie byc obojętne, jeśli facet chce przyjechać to nie mów mu że dopiero za miesiąc bo ktoś tak napisał na kafe. Trzeba zachować umiar. to że facet kupuje kwiaty, biżuterie, zabiera cie do kina to nie znaczy ze cie kocha, to moze byc znak ze cie kocha, albo ze chce cie przelecieć, nie wiadomo. masz tylko 50 % szans. we wszystkim trzeba zachowac zdrowy rozsądek, nie możesz być obojętna, musisz pokazać, że cię zainteresował, daj mu motywacje do działania.

Gość gość
Mardzo madre, ale interesuje mnie czy to napisal on czy ona

Gość gość
a jakbyś odebrała to wiedząc ze pisze mężczyzna ? mężczyźni nie rzadko nie wiedzą czego chcą. oczekują kochającej żony, która będzie dobrą matką i panią domu, ktora bedzie dobrze wyglądała i miała poukładane w glowie, mimo to czesto wybieraja przeciwienstwo tego. wybieraja balagany z dyskotek. Przez co marnują się, bo nie chcą porządnej kobiety z różnych powodów.

Gość gość
Kobieta jednak

Gość czwarta straz nocna
nie wiedza? nie rozsmieszaj mnie... ONI BARDZO DOBRZE WIEDZA CZEGO CHCA tylko chca to osiagnac jak najmniejszym nakladem sil i srodkow nie chce dac d**y? ok, nie ta to nastepna chce pracowac? ok, ale jak juz mnie obsluzy na full service chce sie uczyc? nie ma sprawy ale niech mi najpierw zrobi zrec i upierze gacie

Gość gość
czwarta straz nocna uwierz mi że te czasy już minęły. jesli tobie odpowiada taki mężczyzna a raczej osobnik wyglądem przypominajcy mezczyne to moge tylko zyczyc szczescia. macie wiele mozliwosci, nie zyjcie z toksycznymi ludzmi. odejdzcie od faceta ktory nie daje od siebie nic. pamietajcie kim jestescie, czego pragniecie. jesli pragniesz milosci to szukaj takiej osoby ktora ci ja da. jesli pragniesz stabilizacji, spokojnego zycia nie szukj faceta na dyskotece. rozejrzyj sie, na swiecie jest tysiące, setki tysięcy mężczyzn czekających na ciebie, na kobiete którą trzeba sie zaopiekowac, której trzeba dać ciepło i zrozumienie. jesli darzysz siebie szacunkiem nie pozwól sobie na faceta dla którgo wartoscia jest sex. nie ma ludzi idealnych, to ze sie klocicie to naturalne, jesteci inni. ale nie wolono pozwolic na to zeby druga osoba nas raniła.

Gość czwarta straz nocna
tak sadzisz? to powiedz mi jeszcze co ma powiedziec kobieta z malych piatka dzieci ktorej szanowny malzonek nagle stwierdza ze mu sie znudzila i niech spada na drzewo bo sekretarka ma ladniejsza d*pe...

Gość gość
Jakby mial honor to by sie zastrzelil, ale teraz sa takie czasy ze gnidy to ci co maja adhd. Z drugiej strony w dziaiejzzych czasach jest mocno rozwinieta antykoncepcja , wiec tezsie nie popisalas.

Gość gość
czwarta straz nocna kobieta z piątką dzieci nie widziała wczesniej, ze mąż/chlopak jest gnojkiem ?

Gość gość
Nadstaw i zrób sobie szóste ;-) ...jak to mówią kobiety do sześciu razy sztuka :-)

Gość gość
...może się zmieni :-)