Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

espiro enzo evo dlugosc gondoli

Polecane posty

Gość gość

jaka jest dlugosc gondoli w tym wozeczku?i jak sie sprawuje ogolnie?czy ktoras mama posiada?bo strasznie mi sie podoba i chcialabym kupic dla dzidziusia

Gość gość
też się tym interesuję, poza tym wózek ma wszystko to czego szukam.

Gość gość
no wlasnie super wyglada i kolka dobre w ogole swietny i cena w porzadku.tylko chodzi mi o ta gondole bo moj synek ma juz 4mce i nie wiem ile moglby pojezdzic w niej

Gość gość
znalazlam.bardzo krotka ta gondolka 76cm;/

Gość gość
super wózek: amortyzacja regulowany podnóżek koła obrotowe zdejmowana tapicerka mysle ze mozesz go kupic, chocby ze wzgledu na to ze pojezdzi jeszcze w wersji spacerowej. a jaki wozek posiadasz teraz?

Gość gość
coneco v3 gowno jakich malo za przeproszeniem.mam go niecale cztery mce a szwankuje jak by ze dwa lata mial nie wiem co mnie podkusilo zeby go kupic chyba cena tylko;/ no w espiro ta spacerowka jest super troche pod xlandera XA podchodzi

Gość gość
Wóżki espiro i baby desing to chyba jeden producent, mi bardzo podoba się lupo comfort w którym gondola ma 81cm i odwracaną spacerówke, a to ważne przy mniejszym dzieciątku. Ja jeszcze mam dużo czasu na wybór wózka, ale że to spory wydatek to zaczęłam się interesować. Poleam stronke opinie.wozki-dla-dzieci.com Pewnie jak byś wcześniej na nią trafiła, to nie wydała byś kasy na coneco :)