Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty zimowe dla dwulatka

Polecane posty

Gość gość

czy znacie jakieś buty porównywalne jakością do ecco? czy kupilybyscie buty za 200 zł dla dwulatka na zimę? pytanie do tych co zarabiają przeciętnie, nie do bogatych...

Gość gość
jasne że nie kupiłabym takich drogich. Przecież pod koniec zimy już będą niedobre

Gość gość
patrzyłaś w Deichmannie albo CCC?

Gość gość
ale w zeszłym roku miałam ecco i były rewelacyjne; synek brodził w śniegu a buty ani raz nie przemokły; a kupiłam też inne, takie zwykłe i już na rosie przemokły:( muszę mieć dobre buty, bo dużo czasu spędzamy na dworze; mam kasę odłożoną dla synka, ale nie wiem czy to nie rozrzutność wydać tyle na buty dla dziecka (oczywiście w porownaniu do naszych dochodów)

Gość gość
kup buty bartka.

Gość gość
To zależy jak dziecku noga rośnie ja kupiłam w zeszłym roku na zimę właśnie 2 latkowi ,większe o opuszek palca i w tym roku będą jeszcze dobre ,mojemu małemu noga szybko nie rośnie widzę to po innych butach a nawet gdyby rosła ,to i tak kupiłabym buty dobre bo są porządne nie jakieś z ccc przemakające i nie oddychające ,ale przecież z decatlonu są fajne buty nie przemakają ,oddychają ,nóżka się nie poci i są tańsze.

Gość gość
ja kupuję dzieciom w ren-but

Gość gość
ja kupilam ostatniej zimy buty korneckiego, bylam zadowolona, kupilam troche wieksze, wiec starczyly na cala zime, buty zimowe dobrze trzymaja noge nawet jak sa troche za duze, tez staram sie rozsadnie kupowac, ale na zimowych butach nie oszczedzam, musza byc dobre