Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana bezrobociemm

chce sie przekwalifikowac co wiec wybrac

Polecane posty

Skończylam studia magisterskie z zakresu pedagogiki przedszkolnej. To był błąd, kompletnie nie ma pracy. Chociaż myślałam, że w związku z ustawą żłobkową mogłaby otworzyć swoją małą działalność, jednak brak mi wiary w siebie i w to, że może się udać... W każdym razie chciałabym jeszcze coś skończyć. Myślałam o podyplomowej logopedii, jednak teraz chodzi mi po głowie jeszcze technik dentystyczny albo sama już nie wiem... Obecnie pracuję jako kelnerka. Brak już sił w poszukiwaniu pracy. Praktycznie wszystkie oferty są dla mężczyzn... Podjęłabym każdą pracę, byle stała z umową i ubezpieczeniem. Dodam jeszcze ze mieszkam na wsi, 30 km od miast.

Gość gość
bogato wyjść za mąż bo co innego?

Gość gość
idz na polityka, zero wysylku intelektualnego, zero wysilku fizycznego, legalne kradzieze (vide PO), bezkarne slupy finansowe (vide amber-tusk-gold) a kasa o jakiej 90% Polakow moze tylko pomarzyc, wiem co mowie :) (jestem rzekomym POlitykiem)

Ale ja mam już męża. Nie zarabia on najgorzej, ale ja naprawdę chcę pracować... Chcę ubrać się i wyjść do ludzi choćby na pół etatu, a nie siedzieć w dresie z tłustymi włosami... Mieć cel w życiu...

Gość klamerrka
spawacz albo kierowca tira to dobre zawody

Gość gość
ale kolejna szkola czy studia nic ci nie dadzą. Teraz liczą się znajomości. Nie mają matury a pracują w biurach, bo im prace zalatwila ciocia...

Gość gość
nie mam pieniedzy na p i e r d o l y idiotko...

Albo jakaą masażystka może... Widze też szkoły dla manikiurzystek.... Nigdy nie miała zdolności do malowania pazkokci, swoje też mam niezbyt ładne. Myślicie, że mogłabym się wszystkiego nauczyć?