Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki polecacie termometr bezdotykowy

Polecane posty

Gość gość

A może inny rodzaj lepszy?

Gość gość
Polecam bezdotykowy, chociaz inne tez sa i nawet lepsze. Ale decyzje musisz podjac ty.

ja mam taki z lidla. Pomiar w ciągu jednej sekundy. Wyniki nie raz sprawdzałam z rtęciowym i zawsze był taki sam. Jestem zadowlona.

Gość gość
ma ktoś jakiś dokładny?

Gość mnbmnb
Thermoflash lx 26, na allegro 150 zł.

Gość gość
Chwalę sobie też termometr NonContact. Niemiecka solidna konstrukcja z długą gwarancją, oby rzeczywiście działał nam jak najdłużej bo ostatnio nie mieliśmy za wiele szczęścia do termometrów. Jak na razie pomiar jest błyskawiczny, dokładny i bardzo wygodny z punktu widzenia dziecka i mojego jako świeżo upieczonej mamy. :)

Gość aska

Witam serdecznie. Dużo osób polecało właśnie BabyTemp na różnych forach i stronach internetowych i działa bardzo okej. Dobry zakup zwłaszcza że spokojnie można sobie takim termometrem zmierzyć też ile stopni ma powietrze w pokoju albo zupka w misce. Jedno urządzenie a zastępuje tak naprawdę kilka różnych termometrów. Mogę polecić.

Gość aska
Dnia 21.12.2018 o 14:27, Gość aska napisał:

Witam serdecznie. Dużo osób polecało właśnie BabyTemp na różnych forach i stronach internetowych i działa bardzo okej. Dobry zakup zwłaszcza że spokojnie można sobie takim termometrem zmierzyć też ile stopni ma powietrze w pokoju albo zupka w misce. Jedno urządzenie a zastępuje tak naprawdę kilka różnych termometrów. Mogę polecić.

Zastanawiałam się bardzo długo nad termometrem bezdotykowym i ostatecznie stanęło na BabyTemp. Myślę, że trafiony wybór choć oczywiście więcej będę w stanie powiedzieć po roku czy dwóch użytkowania . Póki co – po pierwszym miesiącu – wszystko działa prawidłowo, szybko, zgodnie z instrukcją obsługi.

Gość matt
Dnia 21.12.2018 o 14:27, Gość aska napisał:

tez polecam

Gość marzena

Z polecanych termometrów wiem, że ludzie sobie chwalą polskie firmy ze sprzętem medycznym, ale także model nonContact od Geratherm, od niemieckiej firmy z 5-letnią gwarancją. Przy małych dzieciach nie tylko można mierzyć temperaturę ciała, ale również wody do kąpieli czy jak robią mleko modyfikowane.

Gość magda

Taką fajną opcją dla tych co lubią klasyczne termometry będzie Classic XL od Geratherm. Bardzo wygodne urządzenie, z dużymi cyframi więc nawet osoby starsze nie będą miały problemu z tym by sprawdzić sobie wynik pomiaru.