Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak liczyc dni cyklu tabletki

Polecane posty

Gość gość

kiedy jest 1 dzien i ostatni cyklu, w ktorym zazywa sie tabletki antykoncepcyjne Microgynon? i ile dni trwa ten cykl?

Gość gość
pierwszy dzień cyklu=pierwszy dzień miesiączki, zawsze liczy sie cykl tak samo- nie wiedziałaś o tym?

Gość gość
no wiem, ale jak to jest biorąc tabletki? i czy po 7 tabletce z drugiego opakowania po 6 dniowej przeriwe jestem zabezpieczona?

Gość gość
K****, tak. Zawsze pierwszy dzien cyklu to pierwszy dzien okresu. Brzpieczna to ty jestes od pierwszej tabletki o ile bedziesz brala nastepne regularnie i zgodnie z zaleceniami.

Gość gość
no a czy po 4 i 7 tabletce jestem bezpieczna? pierwsza wzielam o 7 druga ok 16 ;/ 3,4,5,6,7 ok 6;30

Gość gość
Czytalas chociaz ulotke czy byla za dluga? :O Jestes bezpieczna ale robisz za duze odstepy czasowe, ustal sobie jedna godzine i plus minus godzina bierz je reguralnie. I k****, przeczytaj ulotke!

Gość gość
to biore ok 7. tylko w drugi dzien zapomnialam, ale wzielam ok 16.00. nawet zapytac nie mozne. skoro masz taki problem z odpowiedzia na moje pytanie to nie odpowiadaj, proste.

Gość karapol
hej dziewczyny. Mam na sprzedaz yasminelle. Zostały mi trzy op. Kontakt na paulaanoo@wp.pl Pozdrawiam