Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibi11

Czy da się zrobić kluski z pampuchów paruchów

Polecane posty

Gość bibi11

Czy jeśli pokroję pampuchy/paruchy na mniejsze kluski podobne do kopytek to mi one wyrosną na parze? Czy nic nie wyjdzie, bo nie można ich przygniatać? Próbował ktoś z was to zrobić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bibi11
Mowa o takich ze sklepu, a nie domowych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a po co tak chcesz zrobic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bibi11
Bo nie chce mi się robić kopytek a mam w lodówce pampuchy. Odpowie ktoś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
troche to bez sensu, bo nawet jak je pokroisz na wzor kopytek to i tak beda mialy smak pampuchow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bibi11
No i o to chodzi, bo ja wolę ten smak. Pytanie tylko czy wyrosną? Bo boje się, że jak je zmiażdżę przy krojeniu to będą już takie po uparowaniu. O to dokładnie pytam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bibi11
Tzn. żebyśmy się zrozumieli: mam na myśli to, że mogą nie być takie pulchne, pampuchowate, tylko zbite i twarde.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no pewnie takie beda. a nie mozesz po prostu zjesc w takiej postaci w jakiej są :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bibi11
Pytam kogoś kto już to robił. Nie ma co zgadywać, czy pewnie czy niepewnie, bo tego nie wiemy. Jak ktoś się już w to bawił, to będzie wiadomo. Nie chcę jeść takich jak są, tylko chcę narobić z nich klusek na obiad w tygodniu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak je zgnieciesz to juz nie wyrosna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×