Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co teraz robisz moj przystojniaku

Polecane posty

Gość gość
Ja też mam nadzieje, że w końcu się spełni, ale Oboje musielibyśmy tego chcieć i coś robić w tym kierunku Kochany...

Gość gość
Walę konia

Gość gość
Kochanie, masz najpiękniejsze niebieskie oczy na świecie. Widzieliśmy się 2 dni temu. Próbowałem robić coś w tym kierunku, ale spławiałaś mnie, nie dałaś szansy zostać ze sobą sam na sam, nie powiedziałaś, że tego chcesz, więc co miałem zrobić więcej? Wystarczyłoby, gdybyś też wykazała odrobinę inicjatywy. A teraz? Teraz wiesz, jak jest. To nie oznacza jednak, że nie ma szans na coś więcej, jeśli również tego chcesz.

Gość gość
Nie to nie ja... :-(

Gość gość
to gdzie jest ta niebieskooka niewiasta ? :)

Gość gość
Decydujemy i dokonujemy wyborów. Raz lepiej, raz gorzej a raz zupełnie źle. Jeśli decyzja czy wybór są złe to trzeba próbowac to naprawić a jesli sie nie da to wyciągnąć wnioski na przyszłość. Tak kształtujemy swoje życie.

Gość gość
Mam niebieskie oczy, ale nie widziałam cię 2 dni temu. Poza tym ty jednak wolisz piwne oczy...

Gość gość
Tylko, że autor ma prawie 30 lat, jest wzrostu krasnala ogrodowego, nie ma pracy i co gorsza wcale jej nie szuka, śmierdzi papierosami i woli spędzać całe dnie na bezmyślnym przesiadywaniu przed komputerem z przerwami na sranie kiedy to wymyśla kolejny temat na kafe.

Gość gość
autor to kobieta :P i ciekawe spostrzeżenie :P nie pisz o ludziach do których znasz osobiście bo ich tutaj nawet może nie być :P:P

Gość gość
luuuusiu!!!!!!! ikusiuuuuu!!! chodzcie posasc💤