Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem homoseksualizmu

Polecane posty

Gość gość

Homoseksualizm jest chorobą. W dodatku całkowicie uleczalną. Zachęcam do poszperania w internecie. Jest dużo osób, które były homoseksualistami, wyzdrowieli i dzielą się swoją walką z tą chorobą. Różne organizacje poprzez swoje lobby doprowadziło, że WHO wycofała nazywanie homoseksualizmu jako chorobę. Małymi kroczkami doprowadza się, że w opinii publicznej homoseksualizm jest ok. Powoli już się to zaczyna z pedofilią (partia pedofilów w Holandii, konferencje eksperckie w USA nt. możliwości tworzenia związków z dziećmi). Tylko czekać, jak żądania pedofilów będą brane na serio. Niech białe pozostanie białe, a czarne czarnym. Nie mam nic do osób chorych, które walczą z tą chorobą. Jestem na nie co do tych, którzy z wyboru (moda, bunt, wyróżnienie się z tłumu) zostają homoseksualistami. A takich mam wrażenie jest zdecydowanie więcej.

Gość gość
daj palec, a weźmie całą rękę. We Francji lewaki chcą wprowadzić urzędowe określenie „rodzic” wykluczając „ojca” i „matkę”, żeby homorodzice nie czuli się dyskryminowani… Niedługo zakazywać będą całowania się z dziewczyną, bo przecież to może urazić uczucia pedałów. Nie byłem przeciwny związkom homo, ale teraz to zakrawa o absurdy. Możliwość adopcji dziecka przez homo wywołuje u mnie sporą pogardę. Oglądacie wesołe zdjęcia Eltona Johna i wydaje wam się, że można z nich wyczytać wszystko. Zobaczymy jak to będzie, gdy te jego dzieci podrosną i zdjęcia szczęśliwej pedalskiej rodzinki zamienią się na tabloidowe zdjęcia zaćpanego i zapitego syna znanego muzyka… Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. A więc będą wychowywane kolejne pokolenia homo albo niestabilnych psychicznie i tożsamościowo nieszczęśliwych ludzi, nie mówiąc już o wstydzie jakie za takim dzieckiem będzie się ciągnęło. W szkole zostanie zniszczone psychicznie i pokolenie młodych samobójców również będzie rosło. Każda akcja ma reakcję. I to pragnienie posiadania normalnej rodziny, z matką, która zrozumie i przytuli i z ojcem, który wskaże dobrą drogę i wesprze w męskich sprawach... Tylko taka rodzina zapewnia właściwy rozwój. Jestem ateistą, jednak wierzący będą mieli tutaj spory problem. Niedługo nie będzie już "Ojcze nasz", tylko "Rodzicu nasz", nie będzie "Matko Maryjo", tylko "Rodzicielko Maryjo". Jak dla mnie homoseksualizm to zaburzenie i należy go leczyć, a da się to robić skutecznie o czym świadczą przypadki szczęśliwych facetów z żonami i dziećmi, którzy mieli okres wahań w swoim młodym życiu… Ale to tym media milczą, bo tu chodzi o DEMORALIZOWANIE I OSŁABIANIE NARODÓW

Gość gość
żadna choroba tylko dewiacja seksualna, zboczenie... choroba to rak, zapalenie płuc, cukrzyca itp, ale nie nazywajmy zboczenia chorobą... zboczeńcy zawsze byli, są i będą, ich się nie leczy bo dewianta się nie wyleczy, po prostu tacy się urodzili.

Gość gość
bzdury piszesz - znasz przypadki uleczenia - ile? np w Polsce? Gdzie? Bycie homo wcale nie jest latw.? Chialbys byc taki i czytac takie posty? Gdyby bylo uleczalne, masa homo by sie wyleczyla- a wiesz, ilu z powodu swojej orientacji popelniaja samobojstwa? jak ciezkie maja zycie? Nie zmieniliy go gdyby to bylo latwe?

Gość gość
wystarczy wpisac w gugla jest mnostwo potwierdzonych przypadkow wyleczonych gejow i lesbijek

Gość gość
jest mnostwo przypadkow wyleczenia wystarczy poszukac w g o o g l e

Gość gość
poszukaj w necie jest pelno wypowiedzi autentycnie wyleczonych ludzi

Gość gość
poszukaj w necie jest pelno wypowiedzi autentycnie wyleczonych ludzi

Gość gość
jestem gejem i każdemu polecam :)

a jeszcze więcej historii o takich których wyleczyć się nie dało. Równie dobrze zdrowy, heteroseksualny facet może zostać księdzem i nie uprawiać seksu. I co? I nic, bo dalej będą podobały mu się kobiety.