Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła50

Jak przytyć

Polecane posty

Gość szczupła50

Poszukuję osób do dyskusji, które chcą przytyć lub przytyły świadomie tyle ile chciały.Mam 50 lat i od 30 lat ważę tyle samo czyli 60kg przy wzroscie 176 cm nawet urodzenie dzieci tego nie zmieniło.Nie chcę objadać się słodyczami, bo to niezdrowe, a inne pokarmy zjadam w sporej ilości i ćwiczę umiarkowanie, żeby zachować elastyczność i sprawność. Chcialabym przytyć z 7kg.

Gość gość
mam ten sam problem , chce przytyc pare kilo ale zeby nie poszlo w brzuch , bo z niego sie ciagle odchudzam , tez mam 50 lat i nie wiem jak przytyc :) pozdrawiam

Gość openopen
dowiedzialam sie dzis ze dla mnie bedzie dobra dieta z niskim indeksem , jesc duzo i moge pzrytyc wszedzie a w brzuchu nie powinnam , wiec sprobuje :)

ja czytalam na ten temat, najwazniejsze zeby przed kazdym posilkiem wypić soczek typu kubuś, soczek slodzony cukrem i soczek owocowy. posilki jesc normalnie 5-6 regularnie, jesc ciemne pieczywo, warzywa owoce, zdrowo tylko ten sok prze posilkiem i po posilku siedzimy przynajmniej 20minut i odpoczywamy zeby tego nie spalic wszytskiego odrazu ;D

Gość openopen
ja slyszalam zeby do kazdego posilku dodawac mufa , i wtedy nie przytyje sie w brzuchu ale w innych miejscach

Gość gość
tez chce przytyc , jem duzo od dzisiaj , bo kazdy mowi ze jestem chuda jak patyk , wiec postaram sie przytyc troche wlasnie jem biszkopty w czekoladzie , zjadłam tez kiwi, mandarynka, banana maly jogurt naturalny, 4 kanapki z serkiek almette i ogorkiem kiszonym , i zjadlam tez z warzywami czerwona soczewice, chyba duzo, wstalam dzis o 5 rano , a zaczelam jesc ok 8

Gość gość
teraz jeszcze 4 suchary z maslem ,

Gość gość
hej !! mam 32 lata, wzrost 162 cm, waże ok 45 kg, jestem bardzo szczupła wręcz chuda w nogach, w udach, niektórzy mówią, że mam nogi jak anorektyczka i żebym przytyła ale jak mam to zrobić ??? Nie odchudzam się, jak jestem głodna to jem, mam troszkę brzuszka i sporo w talii ( prawie 70 cm ), wlasnie mój problem jest taki ze wszystko idzie mi w brzuch i w talie, nic w uda i w pupę.

Gość openopen
to masz tak jak ja , wszystko mi idzie w brzuch a reszta chuda

Gość gość
dziewczyny powyżej, to jesteście po prostu typowe jabłuszka :)

Gość openopen
juz bym wolala byc gruszka::\

Gość szczupła50
Witam, a jak szczupłe osoby radzicie sobie z komentarzami "ale ty chuda jesteś" mnie osobiście to denerwuje, bo jest takie dziwne przekonanie w naszym społeczeństwie, że trzeba być pulpetem z 20kg nadwagi, a mnie niepokoi, że ogrom ludzi z nadwagą staje się dzisiaj czymś tak normalnym, że my szczuplaki czujemy się czasami nieswojo w ich towarzystwie. pozdrawiam

Gość gość
no mnie tez wkurzaja tego typu komentarze , ale ty jestes chuda, moze jestes chora , a na co? a ja mam b dobre wyniki badan , tylko ze nie tyje a te co maja duza nadwage chyba jej nie widza u siebie bo to one pzrewaznie tak dogaduja , wiec ja odpwiadam , no a ty tak przytylas? miescisz sie w drzwi wogole? a moze jestes chora na cos a na co???? i sie konczy az do nastepnego razu do nastepnej napotkanej takiej osoby

Gość hania343
ja tez chce przytyc, jem na siłe wiecej , na pocztku bylo to co zdrowe i co ? schudlam ok 2 kg jeszcze , od dzis sprobuje jesc wiecej tuczacych rzeczy bo inaczej nie przytyje nigdy juz dzis zjadlam sporo ,

Gość gość
a ja chce schudnac a chyba przytylam dzis mam dzien obzarstwa

Gość gość
ja też :(

Gość gość
jak opanowac apetyt?

Gość gość
nie mam pojecia dzis mialam zaczac diete a obzarlam sie za trzech

Gość gość
mam tak samo. a spodnie robia sie coraz ciasniejsze

Gość gość
tu jest topik ja przytyc a my chcemy schudnac:) ale moga z nas wziasc przyklad to przytyja jak zaczna wiecej jesc i znowu postanowienie od jutra dieta az sie boje co bedzie jutro

Gość gość
duzo jesc a mniej ruchu ,

Gość ewciak666
jak ja bym chciala przytyc, a tu nic waga stoi w miejscu jak zaczarowana pomimo tego ze cxduzo jem kal potraw

Gość gość
Polecam gorąco bloga, gdzie jest wiele porad dotyczących tycia i hodowania sadełka :) www.feeder.blog.pl

Gość luizaxer
Bardzo ciekawe porady tutaj daliście. Dzięki Wam trafiłam również na stronę Adamed.Expert z której to się dowiedziałam jak zmienić złe nawyki żywieniowe na dobre i przede wszystkim jak spożywanie odpowiedniej ilości płynów dziennie jest istotne w utrzymaniu prawidłowej wagi!

Gość samojkaa
To prawda, że z artykułów ze strony https://adamed.expert/ można wyciągnąć wiele pożytecznych informacji. Mozna się dowiedziec jak dobrze laczyc pokarmy i zmienic zle nawyki zywieniowe na lepsze. Generalnie to kto by pomyslal ze przybranie na wadze moze byc trudniejsze niz jej zrzucenie...