Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzy brzuch i podbrzusze

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam, do was pytanie i proszę o normalne odpowiedzi. A wiec od jakiegoś tygodnia zauważyłam, że mój brzuch oraz podbrzusze jest znacznie większe. Wczoraj się wazyłam, jak się okazało, przytłam 2kg w ciagu ok.3tyg. Martwi mnie to dosyć bardzo. Dnia 21 poprzedniego miesiąca, chcieliśmy wraz z narzeczonym spędzić wspólną noc. Nie doszło do niczego, mój partner włożył go tylko, co prawda, wsześniej sam doszedł. Wg, moich obliczeń, miałam dni niepłodne, okres spóżnił mi się 3dni. robiłam test i wyszło czy nie jestem w ciązy. Lecz po tym czasie, martwi mnie jednak mój brzuch. Mogło dojśc do zapłodnienia? już mam taki mentlik w głowie, że nie wiem,co mam robić. Więc, możliwe to jest w jakim kolwiek stopniu, zebym była w ciązy?

Gość gość
że nie jestem w ciazy* powinno być. przepraszam za błedy.

Gość gość
Taaa jasne..brzuch się robi już w 3 tygodniu..a weź się w łeb puknij :D haha ja mam ponad 3 miesiąc cięży i dopiero zaczyna mi się brzuch zaokrąglać...nie jedz tyle :D

Gość gość
na początku ciąży w pierwszych tyg raczej schudniesż bo nudnośći wymioty brak apetytu, hormony a nie utyjesz to kompletnie nie objaw ciąży, może idz zrób kupe to ci brzuch spadnie

Gość gość
Przed miesiączką się zawsze waży więcej,bo woda zatrzymuje się w organizmie. Brzuch masz większy bo tak jest przed miesiączką, macica jest bardziej ukrwiona i to dlatego. Nie nakręcaj sie tak!

Gość gość
Tyle,że do miesiączki jeszcze ponad tydzien. :/ możliwe to wgl jest? bo nie wiedziałam nic takiego.