Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawy miłosne pomocy

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakiś czas temu chłopaka. On 22 lata student z wyglądu całkiem przystojny choć do ciacha jak Ronaldo mu sporo brakuje:( Kilka razy się spotkaliśmy i bardzo miło było za każdym razem (ale nigdy nie doszło do seksu). Wydaje się fajnym facetem, sympatycznie się z nim rozmawia i w ogóle. Mam tylko ogromny dylemat ponieważ tyle się tu naczytałam kobiet i ich opinii na temat prawiczków, że sama już nie wiem co myśleć szczególnie po tym jak się dowiedziałam (nie ważne jak :P ), że on też jest prawiczkiem :/ Pomimo, że bardzo fajnie mi z nim zastanawiam się czy w ogóle myśleć o nim poważnie. Dodatkowo nie ma on prawa jazdy a o takich to kobiety z kafeterii równie obraźliwych słów używały. Pomocy nie wiem już co robić?!

Gość gość
Wy baby jesteście jakieś j******e na umyśle, facet nie rodzi się z prawem jazdy w ręku, w każdym wieku może sobie to prawko zrobić jak mu będzie potrzebne a nie pomyślałaś tępa dzido że może na razie nie jest mu do niczego potrzebne?. Jak tak bardzo chcesz aby facet woził ci tą leniwą d**ę samochodem to może sama sobie prawko zrób co?

Gość gość
Najlepiej skreśl faceta. Przecież jeszcze żadnej nie wepchnął swojego k***sa! To skandal!

Gość gość
2013-09-17 21:41:20 [zgłoś do usunięcia] gość Najlepiej skreśl faceta. Przecież jeszcze żadnej nie wepchnął swojego k***sa! To skandal! xxx Zgadzam się!