Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt duża róznica wieku

Polecane posty

Gość bijjoollia
Dziewczyna głupia, pewnie poleciała na bajer i czułe słówka i się zakochała, ale facet to już w ogóle porażka:/ Wyrywać naiwne nastolatki i je wykorzystywać - PORAŻKA

Gość gość
Nie wiem , obawiam sie że jesli byłabym w dziwnej sytuacji ze starszym o wiele latorgom chemiibrr , a by okazja ku temu sprzyjała to pewnie zwariowałabym o tej jeden raz :)

Gość bijjoollia
No ale potem dziewczyna cierpi jak facetowi chodzi tylko o seks, a ona się zakocha taka nastolatka

Gość bijjoollia
Poza tym skąd wiadomo, że był seks? Czy on się tym przechwala?

Gość gość
mowa byla o puszczeniu się :D popaprani

Gość gość
Nie przechwala się bo niema sie czym chwalić, ale mimo wszystko co niektóre osoby sie o tym fakcie dowiedziały.

Gość gość
No w zasadzie nie wiadomo kto tu jest gorszy????;-( ta małolata, czy ten facet, bo wydaje mi się że facet, laska poleciała na czułe słówka, no cóż bedzie miała nauczke na przyszłość:-(

Gość gość
moim zdaniem to nie ma tu nad czym dywagować, to że koleś sobie d*pnął jakąś naiwną g****are to jeszcze nie koniec świata.

Gość gość
Tak ale tak już jest że to zawsze laska będzie tą najgorszą, ona dała d*pe, on wział, ale na jezykach bedzie ona:-(

Gość gość
no tak bo rówieśnik nie jest dziany to gołod***ec od razu lepiej z jakimś starszym a najlepiej jak jeszcze żonaty to ideał kobiet

Gość gość
Ale on z nia nie jest, nigdy nie był i nie będzie

Gość kaaś
Co za bzdura, nie zawsze chodzi o pieniądze. Są dziewczyny, które się zakochują i wcale nie jest im super z tym, że akurat jest to facet tak dużo starszy. Sama coś o tym wiem, bo zakochałam się w facecie 21 lat starszym :(

Gość gość
miłość chyba do pieniędzy a może dlatego, że facet pewnie w swoim życiu już sporo p******ł. przecież tylko o to chodzi kobietom!

Gość gość
a ja wasze pierniczenie o dyrdymałach mam w gdzieś jestem szczęsliwa z moim zwiazku ze starszym, On także

Gość gość
Do Kaśś- słuchaj a czy ty też masz 19 lat????

Gość gość
gość a ja wasze pierniczenie o dyrdymałach mam w gdzieś jestem szczęsliwa z moim zwiazku ze starszym, On także lapka.gif xxx On ma młodszą d*peczkę to r****nia a ciebie ktoś sponsoruje i utrzymuje :P

Gość gość
Bo facet to tylko facet, ma okazje sobie d*pnąć to korzysta z okazji, a potem młode zakochane laski płaczą w poduszkę:-(

Gość kaaś
Tak, mam 19. Czemu pytasz ?

Gość gość
Bo mam nadzieje że nie jesteś dziewczyną o której zaczęłam ten watek.

Gość kaaś
Nie wszyscy faceci to taka patologia, której zależy tylko na zaliczeniu dziewczyny. Ale owszem, są tacy, którzy wykorzystują to, że podobają się młodym dziewczynom.

Gość kaaś
Napewno nie. Nie latam za Nim, zresztą nie mamy kontaktu, daleko mieszka.

Moja koleżanka ma 23 lata a jej mąż jest od niej 25 lat starszy. Do tego jej mąż ma syna starszego od niej :)) Ale są już 2 lata po ślubie i z tego co wiem dobrze im się układa :)

Gość gość
gość Bo facet to tylko facet, ma okazje sobie d*pnąć to korzysta z okazji, a potem młode zakochane laski płaczą w poduszkęsmutas.gif xxx na własne życzenie

Gość gość
Anna_N Moja koleżanka ma 23 lata a jej mąż jest od niej 25 lat starszy. Do tego jej mąż ma syna starszego od niej usmiech.gif Ale są już 2 lata po ślubie i z tego co wiem dobrze im się układa usmiech.gif xxx koleżanka daje d**y a on kase zwykły układ. Ona pewnie poza ciałem nic nie ma ot co.

Gość gość
No bo tak jest ze jeżeli facet wie że się podoba młodszym dziewczynom to to wykorzystuje do swoich potrzeb, np seksualnych.

Gość kaaś
Heh, chciałabym, żeby ktoś z tych, którzy tak głoszą, że Ci faceci związani z młodymi dziewczynami, to w 100% dranie, którym zależy tylko na seksie, kiedyś zakochali się w takiej "małolacie". Życie pisze różne scenariusze, super jest kogoś oceniać, jak się nie ma pojęcia, jak to jest będąc w takiej sytuacji. Założenie, że wszyscy faceci, stąpający po naszej ziemi są nastawionymi na zaspakajanie swoich potrzeb zwierzętami, jest delikatnie mówiąc bardzo smutne. A zakochanie może dopaść każdego, i niezależnie od wieku, wydaje mi się, że uczucia wtedy trochę jednak wygrywaja nad rozumem.

Gość gość
gość No bo tak jest ze jeżeli facet wie że się podoba młodszym dziewczynom to to wykorzystuje do swoich potrzeb, np seksualnych. xxxxx to nie jest wykorzystywanie tylko układ. On chce seksu z młodą a młoda chce kasy no i kobiety lecą na starszych.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] kaaś Heh, chciałabym, żeby ktoś z tych, którzy tak głoszą, że Ci faceci związani z młodymi dziewczynami, to w 100% dranie, którym zależy tylko na seksie, kiedyś zakochali się w takiej "małolacie". Życie pisze różne scenariusze, super jest kogoś oceniać, jak się nie ma pojęcia, jak to jest będąc w takiej sytuacji. Założenie, że wszyscy faceci, stąpający po naszej ziemi są nastawionymi na zaspakajanie swoich potrzeb zwierzętami, jest delikatnie mówiąc bardzo smutne. A zakochanie może dopaść każdego, i niezależnie od wieku, wydaje mi się, że uczucia wtedy trochę jednak wygrywaja nad rozumem. xxxx Facet się może zakochać ale nie oszukujmy się miłością nie można nazwać czegoś co "pcha" 18 czy 20 - parolatkę to 35,40 50+ latka

Gość ale sie cieszę rty
racja !

Gość kaaś
kaaś Heh, chciałabym, żeby ktoś z tych, którzy tak głoszą, że Ci faceci związani z młodymi dziewczynami, to w 100% dranie, którym zależy tylko na seksie, kiedyś zakochali się w takiej "małolacie". Życie pisze różne scenariusze, super jest kogoś oceniać, jak się nie ma pojęcia, jak to jest będąc w takiej sytuacji. Założenie, że wszyscy faceci, stąpający po naszej ziemi są nastawionymi na zaspakajanie swoich potrzeb zwierzętami, jest delikatnie mówiąc bardzo smutne. A zakochanie może dopaść każdego, i niezależnie od wieku, wydaje mi się, że uczucia wtedy trochę jednak wygrywaja nad rozumem. xxxx Facet się może zakochać ale nie oszukujmy się miłością nie można nazwać czegoś co "pcha" 18 czy 20 - parolatkę to 35,40 50+ latka No ok, rozumiem, wiesz lepiej co się dzieje w mojej głowie i co ja czuję. Spoko, nawet nie chce mi się Ciebie przekonywać, że jest inaczej.