Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co mam myslec POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Mam do was pytanie, dzisiaj "współżyłam" z chłopakiem..A jak spojrzałam w kalendarzyk okazało się, że dzisiaj wypadami owulacja.... Współżyłam, ale nie doszedł ani we mnie ani w ogóle. Miał prezerwatywę kiedy był we mnie, czy jest jakieś prawdopodobieństwo że moglam zajść w ciąże? BARDZO PROSZE O POMOC..

Gość gość
nie, nie pękła. Ale jeśli był ten płyn ejakulacyjny i jakimś cudem dostał się do środka to ?

Gość gość
prosiłabym o niewulgarne odpowiedzi. Pytam bo chcę zaspokoić swoje nerwy i nic dziwnego w tym nie widzę.

Jeżeli przez cały stosunek miał prezerwatywę, to nie ma szansy żebyś była w ciąży. Jeżeli jednak coś narozrabialiście i nawet płyn ejakulacyjny się dostał do środka to wtedy jest.

Gość gość
Właśnie nie jestem pewna czy mógł się dostać, wydaje mi się jednak że nie...ale niestety ręki nie dam sobie uciąć. Miał cały czas prezerwatywę, lecz ją co jakiś czas poprawiał, bo się zsuwała.. i kiedy dotykał członka i potem mnie czy jest taka możliwość ?

Gość gość
dziękuje bardzo za odpowiedź :) Trochę mnie uspokoiłaś..muszę być dobrej myśli. Aczkolwiek mam nadzieje, że wszystko będzie okej.

Gość gość
masakra, - reforma szkolnictwa Giertycha

Gość gość
Jeśli na to spojrzeć od strony praktycznej, biorąc pod uwagę możliwość zajścia w ciążę w efekcie działania płynu ejakulacyjnego, to powinniśmy być do tej pory rodzicami co najmniej mini drużyny piłkarskiej, A nie jesteśmy.