Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodżeranda

tani nocleg w warszawie

Polecane posty

Gość rodżeranda
ale ja naprawdę nie szukam pracy/mieszkania/męza/whatever w warszawie ;) tak zwyczajnie chciałam sobie zrobić city break niekoniecznie w moim mieście ;) i tyle.

Gość kulka_rurka
Mnie w Warszawie kilka razy chcieli porwać.

Gość kto zniknął Iwonę
Będę wypatrywał więc Autosana z napisem pks Glinojeck :classic_cool:

Gość koalla mądralla
ciekawe czy to się zamyka na klucz od wewnątrz lub zewnątrz i czy w razie zasłabnięcia delikwenta jest jakaś możliwość otwarcia włazu ...możesz nam potem zeznać... Nie wiedziałabym o tym miejscu, jakby nie jedna praca, w której coprawda mnie maltretowali psychicznie, ale człowiek się przypadkiem dowiedział to i owo

Gość koalla mądralla
dobranoc :) idę spać

Gość kto zniknął Iwonę
Dobranoc koala 👄

Gość gość
Kevin Pogejowsky--- tobie to się należy wpjerdol ty dwulicowy pseudowarszawiaku:O sam żes z wiochy przybył, jeszcze słoma z butów ci wystaje kmiocie w różowej koszuleczce :O

Gość viceklita
ale nie ma sprawy, przyjedź do Warszawy na zakupy w sklepie ZARA lub PRADA , kup sobie buty i kilka kiecek , kreacje i dodatki , jakieś biżu i szaliki zstaw forsę w Warszawie i wwyyppiieerrddallaajj do siebie na wieś aby się pochwalić koleżankom swoimi zakupami !

Gość rodżeranda
Kevin - prawda, że ulga? Kulka rurka - ale nieskutecznie wiec jest ok ;) kto zniknął iwonę - autosan na pewno nie wjedzie na autostradę ;) koalla mądralla - przemyślę to jeszcze, dobranoc ;)

Gość gość
Ja ze wsi przyszłam i w Warszawie się zadomowiłam :)

Gość gość
a co jest złego w wiejskim pochodzeniu ?

Gość gość
Kevina to nie słuchaj, to ciota, która udaje Warszawiaka, a sam przyjechał z Pcimia Dolnego i teraz kozaczy, głównie na forach internetowych bo w realu to zachudzona ciota z nażelowaną grzywą i różową koszulką :O

Gość gość
jak to nie byłeś Ty to podziękuj temu pajacowi co Cie w to wrobił :O Kevciu :O

Gość viceklita
Kevin Poniatowsky to z jakiego przysiółka pochodzisz i czy to prawda, że urodziłeś się w czasie burzy przy lampie naftowej ?

Gość gość
Nie rozumiem ludzi którzy wstydzą się przyznać że pochodzą ze wsi. Przecież nie ma nic złego w wiejskim pochodzeniu.

Gość gość
Jeśli chcesz przenocować w dobrych warunkach za sensowne pieniądze to polecam Ci http://hotelatos.pl/oferta. Hotel jest niedaleko centrum, ma dobrą lokalizację także można wszędzie szybko dojechać komunikacją miejską. Pokoje czyste, jedzenie niezłe. Nocuje tam raz – dwa w miesiącu przy okazji wyjazdów służbowych do stolicy.

Gość Arielek
A jest w Warszawie jakis hotel ze spa? coś w stylu tego na mazurach szukam http://www.azzun.pl/ ... prosze o sensowne odpowiedzi, zalezy mi na czasie. Pozdrawiam

Gość kalimba23
Jeśli szukasz taniego, a sprawdzonego noclegu w Warszawie to mogę polecić Ci www.bwportos.pl . Świetny i tani hotel, sama nocowałam tam kila razy.

Gość gość
Sprawdziłam ten Atos, faktycznie mają dobre ceny. Niestety w moim terminie wyjazdu nie mają wolnych miejsc. Nauczka żeby rezerwować wcześniej. Widziałam, że niedaleko Atosa, praktycznie na tej samej ulicy, jest inny hotel - Aramis. Ktoś może kimał tam? Jest jakaś istotna różnica jeśli chodzi o standard, bo ceny z tego co obczajałam są podobne.

Gość magdka
ja jak jadę do stolicy, to po prostu zerkam na jakąś stronę np http://www.noxweb.pl są tam oferty ze zdjęciami, można tanio znaleźć nocleg

Gość madzielka
Do tej waszej "listy" dorzucę jeszcze http://resthotel.pl/ położony 11 km od Warszawy. Tanio i komfortowo. Kilka razy tam mieszkałam. Chociaż ostatnio to częściej korzysta mój mąż, jak ma szkolenia. Jesteśmy zadowoleni z obsługi i cen jakie tam mają.