Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperat23

3 męskie problemy naraz

Polecane posty

Gość moccalatte
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 23. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość Desperat23
Ładny podszyw, dzięki.... Problem w tym, że jak już trysnę, więcej mi nie stanie. Jest mięciutki jak robaczek. Także temat nie jest taki prosty i walenie przed, czy też kilka orgazmów, to u mnie nie wykonalne... Może inaczej - z użyciem ręki dojde, ale wejsć w kobietę nie wejdę, bo jest zbyt miękki i sflaczały...

Gość gość
do Desperata: pozostaje Ci jedynie metoda na szybką regenerację nasienia i zawiesiny sterczowej, poprzez zdrowy tryb życia i dodatkowo Permen. Znajdź w necie vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć-, tam dowiesz się szczegółów. Powodzenia. Po 3 miesiącach opisz ew. efekty.

Gość gość
kidedyś na programie amerykański pt Jery... po filmie pewna kobieta seksuolog odpowiadała na żywo na tematy seksu. I właśnie na "sflaczałego" penisa radziła gumkę uciskową u nasady. Wtedy krew nie odpłynie z ciał jamistych prącia i penis będzie na tyle sztywny, że wsadzisz do pochwy i po wielu r****ch frykcyjnych się spuścisz. Warto spróbować.

Gość Desperat23
O i to są konkretne rady. Dzięki wielkie:)

Gość drybull
Nawet z małym sprzętem możesz doprowadzić kobietę do szaleństwa, więc nie rób z tego problemu, wystarczy odpowiednia pozycja. Na problemy z przedwczesnym wytryskiem kup sobie Selectin, który pomoże wydłużyć stosunek i opóźnić ejakulację.

Gość gość
90% kobiet w polsce nie ma orgazmu......pozostale zyja szczesliwie za granica :D