Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspólne mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Hm jestem w związku z chłopakiem od prawie 4 lat i przyszedł mi pomysł do głowy na zamieszkanie razem w wspólnym pokoju na stancji:) Myślicie, że to dobry pomysł ?

Gość redakcja kafeterii8
mieszkanie na stacji ma swoje mankamenty :classic_cool:

Gość gość
oczywiście!

Gość gość
Dziewczyno jak najszybciej zobaczysz czy jest wszystko ok im szybciej tym lepiej

Gość gość
mankamenty ? tylko obawiam się odmowy bo chłopak od 4 lat mieszka w akademiku i dobrze mu tam ma siłownie i grę w tenisa wiec nie wiem czy będzie chciał :(

to juz moze poczekajcie, az skonczycie studia. po co sobie zycie dezorganizowac. takie mieszkanie razem w jednym pokoju to przeciez zadne mieszkanie ;)

Gość gość
hm dezorganizacja? a mi się wydaję, że to byłby dobry sprawdzian przed planowaniem wspólnej przyszłości ;)

Gość gość
Sprawdzajcie sie pewnie, mieszkajcie to z jednym, to z drugim, dzis to takie modne ;) wszystko sprawdzic:) o nic nie walczyc, nie podoba sie cos to spadaj, potem z nastepnym sie pociagac pobawic w "dom":)

Gość gość
nas się pytasz? a może najpierw zapytaj jego czy ma na to ochotę!

Gość gość
Dokladnie otym pisalem o.m.c

Gość gość
z resztą! skoro sam nie zaproponował, to wcale nie ma to ochoty! dobrze wie, że chciałbyś go zamknąć w domu przed kolegami i stale kontrolować!!!

Gość gość
Nie mam zamiaru bawić się nie wiadomo z kim w "dom", 4 lata to wystarczająco dużo czasu albo podjąć taka decyzje, bo nie mam ochoty później wdepnąć w jakieś bagno z którego później nie da się wyjść, lepiej teraz sprawdzić czy do siebie pasujemy niż później pluć sobie w brodę... a jego na pewno za pytam, ale chciałam się poradzić...

Gość gość
Właśnie o to chodzi, że on mi kiedyś proponował wspólne mieszkanie, ale ja wtedy nie chciałam bo było za wcześnie...

Gość gość
jak z nim zamieszkasz, to zapomnij o ślubie - dostanie wszystko na tacy i nie zmusisz go do żeniaczki!

Gość gość
Niezwlekaj dziewczyno ja tez chcialem sie tu poradzic ale jeszcze nieznalazlem tu nikogo odpowiedniego:( o.m.c

Gość gość
hahaha a po co mi "żeniaczka" nie po to chce z nim zamieszkać, żeby zmusić go do ślubu hahahaha :D poradzić na taki sam temat?

Gość gość
Nie niena taki sam :( my juz mieszkamy razem i to we troje ja moja dziewczyna i tesciowa niby:(od maja:(((((( i to byl blad w moim przypadku:(((

Gość gość
a po co mi "żeniaczka" nie po to chce z nim zamieszkać, żeby zmusić go do ślubu hahahaha xxxxxxxxxxxxxxxx to po co chcesz z nim zamieszkać? żeby mu prać, gotować, sprzątać po nim, płacić rachunki, żeby mógł sobie zaoszczędzić kasę? i żeby mu kapcie w zębach podawać jak wróci do domu?

Gość gość
hm nikt Ci nie mówił, że "teściowa" to kiepski kompan do mieszkania ? a po co wymyślili kawały o teściowych :D

Gość gość
hahaha jak Ty masz takie życie to Ci współczuje, ja na Twoim miejscu uciekałabym jak najdalej od tego prania sprzątania i gotowania :p ale między innymi chcę sprawdzić czy tak miało by wyglądać moje życie w przyszłości jeżeli tak to uciekam od niego gdzie pieprz rośnie :D

Gość gość
Duzo by pisac my kupilismy razem mieszkanie bo sie ...hm zblizylismy do siebie:( a teraz itak mamy problem co z hm corka jak jej to powiedziec

Gość gość
gość hahaha jak Ty masz takie życie to Ci współczuje, ja na Twoim miejscu uciekałabym jak najdalej od tego prania sprzątania i gotowania xxxxxxxxxxxxxx nie, debilko - ty będziesz miała takie życie!

Gość gość
jeszcze poslijcie dzieci do przedszkoli gender:)