Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celinka11

Czy ciąża w tym przypadku jest przesądzona

Polecane posty

Gość Celinka11

Kobietki powiedzcie co o tym sadzicie! W tym miesiacu @ przyszla o czasie, lecz trwala 1 dzien, potem lekkie plamienia. Od tego czasu mam wzdety brzuch, bolesne piersi, zauwazywalam tez mlecznobialy sluz z pochwy. Wieczorami odczuwam lekka zgage, w ciagu dnia troche mnie mdli. Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia do konca prawdopodobnie w dni plodne. Testu jak na razie nie mam mozliwosci zrobic... Zrobie go za tydzien, ale strasznie sie boje. Nie moge byc teraz w ciazy... A moze moje objawy sa jakas choroba???

Gość Celinka11
upup!

Gość gość
mysle ze jednak ciaza.

Gość gość
skoro "nie mozesz byc teraz w ciazy" to po co kochasz ise w dni plodne do konca? bo widze ze wiesz skad sie biora dzieci wiec po co ci to bylo

Gość gość
Ciaza jak nic, my kochalismy sie w 9 dc przy 28 dniowych cyklavh stosubek przerywany i jest 6 tydzien

Gość gość
Objawy, objawami ale jesli mialas dni plodne i skonczyl w Tobie to...gratulacje!

Gość gość
Tydzien po spodziewanej miesiaczce tak bolaly mnie piersi ze musialam spac w. Staniku ;/ i zaraz przyszlly mdlosci zawroty glowy teraz od dwoch dni czuje sie zaskakujaco dobrze

Gość gość
bolesność piersi po miesiączce, jest raczej niemożliwa chyba że to ciąża... Plamienie w ciąży w terminie miesiączki zdarza się bardzo często. A jeżeli kochałaś się w dni płodne i jesteś zdrową młodą kobietą to ciąża przy twoich objawach jest raczej pewna. Nie martw się, ja też zaszłam ostatnio przy jedynym od kilku lat stosunku bez zabezpieczenia w dni płodne, na początku chciałam usunąć ale po tym jak zobaczyłam na usg serduszko, to już czuję się mamą i chcę tego dziecka. Aha i też miałam plamienia w dzień spodziewanej miesiączki, nawet przez kilka dni w tym czasie co powinien być okres. Dam Ci radę. Nie usuwaj. Ono już jest więc nie możesz myśleć że ot tak można się pozbyć istniejącego już dziecka. Dasz radę, teraz może sobie nie wyobrażasz ale jeżeli masz dobrego porządnego chłopaka, macie rodziny to dacie radę. (jak nie masz żadnego wykształcenia, patologiczną rodzinę, rodzice cie wygonią a chłopak jest dresem co wyrywa wszystkie laski z osiedla to nie bierz pod uwagę moich powyższych rad- ratuj swoje życie)

Gość hermionaona
to chyba jednak chciałaś być w ciąży skoro uprawiałaś seks bez zabezpieczenia

Gość gość
nie wiem czy wiesz, ale właśnie w ten sposób płodzi się dzieci. Chyba nie byłaś na tej lekcji biologii

Gość Celinka11
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Wiem, że zrobiłam źle, czasu już nie cofne... Mam 22 lata, studiuje dziennie daleko od domu, chlopak mnie wspiera i na pewno nie zostawi w razie czegoś... Rodzice z pewnością beda wściekli... Nie mam odwagi zrobic testu, nie mam z kim o tym pogadać oprócz chlopaka, dlatego pisze tutaj. Dziekuje tez za slowa krytyki, nie bede sie bronic, bo wiem ze macie rację...

Gość gość
Ciąża wcale nie jest taka oczywista skoro dostałas okres,nawet jak trwał 1 dzień,a zgaga jako objaw ciazy wystepuje duzo później gdy dziecko uciska na przewód pokarmowy i kwas żołądkowy cofa sie do przełyku

Gość gość
Zrób test jak najszybciej. Po co się karmić złudzeniami i urojeniami. Co to znaczy, że nie masz możliwości zrobić? Ubieraj się i zasuwaj do sklepu, a za chwilę będziesz miała wątpliwości z głowy.

Gość Celinka11
najbardziej obawiam się reakcji rodziców. Ale będę musiała w razie czegoś stawić temu czoła. Sa tu takie dziewczyny, ktorych sytuacja wyglada podobnie do mojej?? Chetnie z kimś o tym porozmawiam, bo jak na razie jestem zmuszona dusić to w sobie...

Gość Iza1244
up up Mam podobną sytuację! Kobiety, prosimy o odp !