Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beetsyblum

nawilazacz powietrza jaki

Polecane posty

Gość beetsyblum

mam bardzo suche mieszkanie, zwłąszcza w sezonie grzewczym, który się własnie zaczyna... jest tak sucho,ze w nocy mamy nosy zawalone. Chodzi mi zwłaszcza o syna który ma mały bardzo ciepły pokój nawet bez odkrecania kaloryfera. Chcę kupic nawilżacz, bo ma dosć wieszania mokrych szmat na kaloryferze. jaki polecacie jaki macie??? czy pomoże on dziecku tez przy infekcjach typu zapalenia oskrzeli??? bo po takiej infekcji długo utrzymuje mu sie kaszel i drazni go w nocy.

Gość beetsyblum
a jak sie sprawują te z funkcją inhalatora??? miał ktoś?

Gość beetsyblum
hej napewno posiadacie takie maszyny, podpowiedzcie mi coś , nie chce w ciemno kupowac

Gość gość
gdzieś przeczytałam że powinien mieć jonizator i dobrze żeby miał pomiar wilgotności czyli higrostat. można kupić już od 150 zł. wydaje mi się że za ok. 170 zł wystarczy. nie wiem czy jest sens kupować za 400 zł, no chyba że ktoś ma kasę.

Gość gość
Ja od 3 lat mam ten i jestem zadowolona: http://www.sencor.pl/nawilzacz-powietrza/shf-900 Niedrogi, ma funkcję aromaterapii, więc możesz przy infekcjach dolewać olejku eterycznego. Wypuszcza zimną parę, więc zmniejsza trochę temperaturę w pokoju.

Gość Oleh
Ja bym zadzwonił do kogoś z branży i zapytał. Na przykład ap climę, czy coś takiego. Nie pamiętam, bo w sumie moja była żona się tym kiedyś zajmowała.