Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dla większości ludzi znalezienie kogoś i bycie w związku to coś normalnego jak

Polecane posty

Gość casualty_of_society
'ja np. się nie pcham na fizyka jądrowego, bo jestem humanistką' no widzisz, a prawiki zamiast pogodzic sie ze swoimi ulomnosciami, zaakceptowac braki i realizowac sie w znanych im tematach potrafia tylko jeczec i czekac az im kobieta-ideal spadnie z nieba :O nie mowie,ze nie jest to niemozliwe, wszak historia zna takie przypadki, ale badzmy realistami.jezeli ktos jest: brzydki, mieszka z rodzicami, nie ma pracy i ma problemy psychiczne (zdiagnozowane), a jego marzeniem jest znalezienie kobiety to pytam: z czym do ludzi i po co walczyc z wiatrakami? jak sie jakas chetna znajdzie - dobrze (i bedzie to cud), jak nie - tez dobrze. nie kazdemu jest pisany partner.

Gość gość of
"no widzisz, a prawiki zamiast pogodzic sie ze swoimi ulomnosciami, zaakceptowac braki i realizowac sie w znanych im tematach potrafia tylko jeczec i czekac az im kobieta-ideal spadnie z nieba" 123 ależ co ty wypisujesz, przecież niektórzy z nas się pogodzili z brakiem kobiety, rzecz jasna poza luzerem który łudzi się jeszcze że jakąś wyrwie.

Gość casualty_of_society
a taki prawiczandra? tez sie pogodzil? w kolko tylko wermagd, do wyrzygania.

Gość gość
moim zdaniem prawiczandra jest chory psychicznie. w dodatku to komuch.

Gość gość of
a taki prawiczandra? tez sie pogodzil? w kolko tylko wermagd, do wyrzygania 123 przejdzie mu, prędzej czy później zda sobie sprawę, że to nic nie daje i se odpuści albo wyląduje w psychiatryku.

"nie, Wy nie chcecie. Wy nie wyobrażacie sobie bez tego życia. bo singli macie za gówno i nie chcecie tacy być." x Boże ale Ty jestes dziwna. Nie wyobrażamy sobie NASZEGO życia bez tego i mamy takie prawo, a co robisz ze swoim to nas nie obchodzi. Jakie gówno o czym Ty w ogóle piszesz kobieto? Ja uważam, że bycie singlem jest wskazane jeżeli jest się młodym facetem(ale tez każdy ma swoją wolę) ale my jestesmy samotni, a nie żadne single

Gość casualty_of_society
niewazne.my tu wszyscy bawimy sie konwencja.przyjmijmy dla dobra sprawy, ze wszystkie prawiki z tego forum to ludzie z krwi i kosci, a nie prowokacje i ze ich problemy sa realne. ble tez jest chory psychicznie, ale nie o to sie rozchodzi. chodzi o to zeby mierzyc sily na zamiary. szacunek dla kazdego prawika, ktory zaakceptowal swoj los, a tym jeczybulom to chyba tylko strzelenie sobie w leb zostalo. najlepsze sa texty 'jak bylem mlody to mnie chciala, ale ja jej nie chcialem, a teraz zadnej nie moge miec' ja p*****le :O a co ma powiedziec ktos, kogo zadna nigdy nie chciala? ble & czandra to najwieksze p****y w prawikowym kafe swiecie. a luzer niech szuka, niech sie ludzi - nikt mu nie zabroni. ten to chyba wychodzi do ludzi, a nie tylko do kolektury :O

Gość gość
kobiety były dla mnie niedobre :(

Gość Artemm
dla normalnych to nic takiego wiadomo, ale jak się jest nieudacznikiem życiowym z przegraną osobowością to nie ma na co liczyć

jak ktoś mieszka z rodzicami, ma problemy psychiczne i jest nieszczęśliwe, a nadal twierdzi, że przygr****nie jakiejś dziuni rozwiąże jego probelmy - to powinien się zgłosić do specjalisty, bo takie podejście skrzywdzi i jego i dziunie, może doprowadzić do tragedii. a oni tu siedzą po kilka lat:O

Gość gość
Jeszcze 4 lata

Gość gość
:( Szkoda nas prawikuw :(