Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desparatka

Odchudzanie

Polecane posty

Gość desparatka

czesc. jakie cwiczenia i diete mi polecicie zebym schudla w miesiac 7 kilo ? za równy miesiąc mam 18 i chcialabym w nia jakos przyzwoicie wejsc , a do 152cm taka waga 47kg najlepsza :) w tym roku w marcu ważyłam 61kg i do teraz udalo mi sie jakos wolno zbic do 54kg ale to jeszcze nie to ! :( Pomóżcie !:(

Gość justypka
jedz zdrowo 4-5 posiłków, każdy posiłek powininen zawierać białko,zdrowe tłuszcze i węglowodanów minimalnie. na twoim miesjcu biegałabym i robiła lekki trening siłowy 2 razy w tygdniu,albo coś z ewki chodakowskiej,żeby jednak ćwiczyć mięśnie,bo t one pamagają spalić tłuszczyk. ja na stałe biorę też figurę extraslim,ale nie tylko do ćwiczeń ale cały czas nawet w 'leniwe' dni,żeby nakręcał metabolizm. i tobie też to radzę,żeby jednak skupić się na jedzonku i na bieganiu.

Gość desparatka
to mam zamiar jesc właśnie małe 4 posiłki ( śniadanie rano , drugie śniadanie po 11 w szkole , po szkole obiad , koło 19 kolacja) no i ewentualnie jakaś mała przekąska. tak myslałam żeby robic ta 30 minutowa chodakowska 3 / 4 razy w tygodniu. a ta figura extraslim ile kosztuje ?

Gość gość
ok 10 zl zalezy w jakiej aptece tzn herbatki 20 szt i starcza na 10 dni

Gość gość
polecam bieganie i jazdę na rowerze, to jeśli chodzi o aktywność fizyczną moje ulubione dyscypliny, zwłaszcza, że można je traktować też bardziej rekreacyjnie. poza tym, ważna jest dieta. triki, które ja stosuję to brak białego pieczywa, które jest smaczne, ale niestety tuczące, a także picie dużych ilości wody (ja lubię naturalną wodę mineralną ustroniankę) i jedzenie owoców - znakomicie tłumią głód.

Gość desparatka
będę się do rad stosowac :) a jakieś leki polecacie ?

Gość gość
a ja nie wiem co jesc i ile razy eh...

Gość justypka
ta figura extraslim to kapsułki a nie herbatka, ok. 20 zł kosztuje. wiesz co możesz jeszcze zrobić to dodawaj do potraw wszystkich jakie jesz naturalne termogeniki jak imbir, pieprz cayenne itp... tak na prawdę to ta figura ma podobne działanie bo też je zawiera, jak ciału jest cieplej to więcej kalaorii spala po prostu, a imbir działa ogólnie antyzapalnie, samo zdrowie :)

Gość gehennak
a tą figure sie bierze codziennie?

Gość gość
ja mam herbatki akurat

Gość justypka
można codziennie, można przed samymi treningami, zależy to myślę od twojej sytuacji

Gość Olcia Dubicka
Mnie tego nauczyła panienka dla której opiekuję się potomkami zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze pojemnik w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w zniżonej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że tabletki były zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do obrotu w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa mój spokój

Dla mnie odchudzanie było totalną mordęgą, puki nie zaczęłam stosować zielonej kawy, a później nie przerzuciłam się na tabletki zakupione na stronie weight-loss.pl. Dziś oczywiście już tylko ćwiczę, ponieważ osiągnęłam swoją wymarzoną wagę i chcą ją utrzymać. Nie powiem, iż nie było warto wydać tylu pieniędzy, ponieważ dziś się czuję znacznie lepiej i bardziej atrakcyjniej.

Gość gość
reklama, reklama, znowuuuuuuuuuuu

Siedzę z taką myślą już od bardzo . Odkładam na później ,,, Marzy mi się schudnąć zdrowo, mądrze i aktywnością i mieć w końcu odstające biodro ;) Jak to się zaczyna?

Gość Jagoda222
Dobrze dostosowana dieta to podstawa. Niemniej jednak aktywność sportowa, wykonywana codziennie też jest ważna. ja sama gimnastykuję się codziennie po 40 minut. Do tego wsparłam się takim suplementem na odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html, bo moja nadwaga jest spora. Muszę się pozbyć 20 kilo. Ale dam rade.

Gość desparatka
więc jaki najbardziej , w miarę tani preparat polecacie ? ( mam 18 lat )

Gość desparatka
nie wiem czy to ma znaczenie, ale dodam jeszcze, że stosuję antykoncepcję hormonalną. Lubię dobrze zjeść i wypić a czasem zajarać...

Gość desparatka
ej dziewczyno mozesz zmienic nazwe? bo to jest moja i ktos pomysli ze to ja napisalam..

Gość Hugolina80
Po sobie, mogę stwierdzic, że odchudzanie jest ciężkie i mało ma wspólnego z opiniami typu łatwo i przyjemnie, chyba, że w reklamach. Nie mniej w życiu tak kolorowo nie jest. Dodatkowo ja trafiłąm na suplement, który mi nic nie dał i to mnie jeszcze bardziej zdołowało. Według opinii Weight Loss miał zdziałać cuda, życie to zweryfikowało. Obecnie owszem chudnę, ale bardzo powoli i za przeproszeniem patrzeć nie mogę na ćwiczenia, siłównię, dietę itd...