Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jane1985

Brak okresu

Polecane posty

Gość Jane1985

Cześć! Mam pytanie: od tygodnia spóźnia mi się okres (zawsze miałam w terminie, +/- 1 dzień). Staramy się z mężem o dziecko. Zrobiłam już 4 testy ciążowe i wszystkie negatywne, z tym, że mogło być jeszcze za wcześnie. Mam kłucie jajników, czasami piersi, wypryski na twarzy, i przez ostatni tydzień zmienne nastroje. Oczywiście mogą to być wszystko objawy napięcia przedmiesiączkowego, ale zastanawia mnie brak miesiączki, gdyż jak wspomniałam wcześniej się to nie zdarzało. Dziś czyli tydzień po spodziewanej miesiączce zaobserwowałam baaardzo skąpą ilość brązowej wydzieliny na bieliźnie. Wybieram się na Betę, mam już dość testów:) Czy jest jakaś szansa na ciążę?:) Chciałabym poznać Wasze opinie:) Pozdrawiam!

Gość Jane1985
Podnoszę:) Może któraś z Was miała podobnie i okazało, się że jest w ciąży?:) Jeśli jednak okazało się, ze nie była - trudno przyjmę na klatę:) to dopiero 4 miesiąc starań:)

Gość gość
Wybacz, ale wydaje mi się, że właśnie rozkręca Ci się okres.

Gość Jane1985
Dzięki:) Obiektywnie rzecz biorąc pewnie niestety masz rację;)

Gość Jane1985
Juhuuu! Gratuluję i dziękuję:)

Gość gość
to moga byc objawy ciazy :) jak bedzuesz znala wynik bety to daj znac :) trzymam kciuki

Gość Jane1985
Dzięki:) Hehe rozbudzacie coraz bardziej moją nadzieję:) Myślicie, mimo tych 4 negatywnych testów, że ciąża jest możliwa? Co prawda czytałam już o takich przypadkach, ale...

Gość gość
No właśnie, mnie też to interesuje... Mogłaby się któraś podzielić swoimi doświadczeniami...

Gość gość
zapomniałam dodać: Plis plis!:)

Gość gość
Ja bedac juz w ciazy(nie wiedzialam o niej jeszcze) myslalam ze zbliza mi sie okres bo bolaly mnie jajniki,czulam sie jak przed okresem,ale go nie dostalam... okazalo sie ze jestem w ciazy :) teraz synek ma juz prawie 11lat :)

Gość gość
Moj pierwszy test ciazowy zrobilam tydzien po terminie okresu,wyszedl negatywny(a bylam wtedy w ciazy,nie wiedzialam jeszcze o tym) pozniej za dwa czy trzy dni zrobilam drugi i wtedy wyszlo ze jestem w ciazy:)

Gość Jane1985
Dzięki Dziewczyny:) a jak z tą wydzieliną? sorry za naturalistyczne pytania:) jest możliwe, żeby brązowa się pojawiła tydzień po spodziewanej miesiączce?

Gość gość
sądząc po fazie księżyca będziesz miała bliźnięta, dwie dziewczynki.

Gość Jane1985
Ale zasuszyłaś;)