Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie na wczasach

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o turnusach odchudzających? Ostatnio przyjaciółka mówiła mi o wczasach odchudzających w Ośrodku Zalesie Mazury Active Spa. Sama nie wiem, zastanawiam się bo w sumie z jednej strony to duża motywacją jeśli pojedziemy na wczasy w konkretnym celu. A w domu, jak to w domu - motywacja jest ale tylko na początku bo przy kolejnych podejściach "oj od jutra zacznę" niestety;/ przynajmniej w moim przypadku tak jest ;/

oo kojarze ten Osrodek z opowieści znajomych, którzy w te wakacje byli tam na urlopie Wiem, że byli zadowoleni i polecali. Ciekawe jak wyglądają u nich te wczasy odchudzające

Gość gość
Schudniesz 3 przytyjesz 9 ...

Ja Cię tam nie zachęcam do wyjazdu na takie wczasy, ponieważ niewiele Ci one pomogą. Warto będzie skorzystać z możliwości bardziej zakupienia tabletek, które znajdziesz przykładowo tutaj weight-loss.pl. Ja takowe zażywałam przez około 4 miesiące i udało mi się zrzucić jakieś 12kg, ale zaś pojawiły się rozstępy na piersiach i tyłku;/ coś za coś. .

Gość gość
Polecam ciekawe wczasy odchudzające w Hotelu Miłomłyn Zdrój na Mazurach.

Gość Hugolina80
Nie wiem czy odchudzanie na wczasach to dobry pomysł. Moim zdaniem o siebie (bo inaczej nie można tego określić), trzeba dbać cały czas, nie tylko na wakacjach, ważne są ćwiczenia, odpowiednia dieta i odpowiedni suplement, niestety w tym ostatnim przypadku trzeba bardzo uważac, by wybrać faktycznie odpowiedni a nie placebo na jakie ja trafiłam

Gość gość
ja byłam na takich wczasach z http://www.nawzgorzu.com.pl/ i dużo się tam nauczyłam o odżywianiu, sporcie, zdrowym trybie życia, więc moim zdaniem na takie wczasy warto wyjechać