Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ztrojmiasta

jak mam postąpić

Polecane posty

Gość ztrojmiasta

jak powinienem postąpić...moja była żona z którą mam super syna ( 6 lat) związała się z kimś innym za 2 miesiące urodzi jego dziecko z moją byłą żoną nie mogę normalnie się porozumieć,jest sfrustrowana ( żal zazdrość do mnie ze Kuba uwielbia moją Kobietę, ze się swietnie bawią, spędzają czas) wspomnę ze moja była żona po złości nie daje mi mojego synka na wcześniej umówione dni, nie daje mi a raczej jemu ubrań, butów na dni jak już jedzie do nas...( rozstaliśmy się jakieś 5 lat temu odeszła do innego.... teraz jest z kolejnym) staram się na spokojnie z nią rozmawiać konkretnie,rzeczowo,bez emocji - ją to doprowadza do wściekłosci, chcę jak Waszym zdaniem powinienem reagować na jej dziecko które niebawem się urodzi- powinienem okazac jakiekolwiek zainteresowanie, kupić jakiś drobiazg... czy trakrować jak powietrze, mój synek jest bardzo pozytywnie nastawiony na jego jeszcze nie narodzoną siostrzyczkę ... proszę o opinie takie zyciowe

Gość gość
uważam że w dniu kiedy już będzie na świecie a będziesz po syna to po prostu dać jakiś drobiazg pogratulować i tyle nawet nie musisz wchodzić i oglądać. po co masz się interesować tym dzieckiem? ja bym kupiłam jakieś śpiochy jednak kultura tego wymaga tym bardziej że to ona dziwnie się zachowuje, z punktu widzenia kobiety jak nie kupisz pomyśli że zazdrościsz nie wiem jest Ci przykro itd. po co skoro układasz sobie życie na nowo.

Gość ztrojmiasta
i tak chyba zrobię , bo nie mam ochoty się kłócić ani zazdrościć, tak po ludzku uśmiechnę się i pogratuluję dziękuję :)

Gość gość
pamietaj, ze to siostra twojego synka. Jak nie chcesz nic kupic z okazji narodzin, to chociaz powinienes kupic cos synowi z okazji zostania duzym bratem :)