Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja historia

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata, moj partner 42. Mieszkamy w Londynie. On zarabia 2500 miesiecznie, ja minimalna. Stac nas na normalne zycie, ale cudow nie ma, bo mieszkamy sami, a wiadomo, ze czynsz i rachunki to juz jest powazny wydatek, a sa tez inne rzeczy jak transport, jedzenie, ubranie itd. Miedzy nami uklada sie dosc kiepsko, coraz czesciej sie klocimy, on wypomina mi, ze dzieki niemu mam w miare godne zycie itp. Zasanawiam sie nad powrotem do kraju, bo nie ukrywajmy, zarabiajac £900 w stolicy zyje sie w nedzy. Jego byla zona podala go o alimenty, poki co musi placic po £100 mc, a dla nas na chwile obecna kazdy grosz jest wazny, do czasu rozwiazania tej sprawy musi placic... Juz sama nie wiem, co powinnam zrobic. Przytlacza mnie to zycie.

Gość gość
ta była żona to po prostu wredna świnia!!! jak można podawać o alimenty ojca dzieci, skoro ten poznał bezrobotną gówniarę, która potrzebuje kasy! no słyszał kto podobne rzeczy???

Gość gość
zarabia 2500 i ma płacić 100 alimentów??? no to po prostu rozbój w biały dzień! przecież to ty powinnaś dostawać te pieniądze, nie?

Gość gość
I co z tego, ze ma 2500 mc? Wiecie, ile kosztuje zycie w Londynie? Jego byla zona mieszka w Polsce, tam £100 to nie tak malo

Gość gość
Jak zafundował byłej dziecko, to powinien płacić i tu nie ma o czym dyskutować. Pomyśl, jakby nagle Ciebie zostawił z brzuchem, znalazł sobie jakąś jeszcze młodszą a Tobie nie chciał płacić. Wtedy byś już co innego mówiła. Jeśli się Wam nie układa i nie widzisz szans na poprawę, rozstańcie się. A jeśli masz dziadować w Londynie, to równie dobrze możesz wrócić do Polski. Tu pewnie na początku też będziesz dziadować, ale zawsze to u siebie.

Gość 0 Terenia 0
Nie dość, że między wami jest 19 lat różnicy, to on jeszcze zarabia jakieś śmieci :O Pewnie pracuje jako robol i ma się za c h u j wie jakiego żigolo, bo poderwał jakąś siksę (pewnie niezbyt atrakcyjną, bo która by na takie coś poleciała) 🖐️ Zostaw go w p i z d u 🖐️

Gość gość
On NIE ma ze swoja byla zona dzieci! To alimenty na nia!

Gość 0 Terenia 0
Poza tym popatrz jak on traktuje swoją byłą rodzinę - żenada 🖐️ Musisz być naprawdę wrakiem człowieka skoro zabierasz się za najgorszy sort - starych, biednych rozwodników, którzy mają w d****h swoje potomstwo 🖐️

Gość gość
o Terenia o - o moja atrakcyjnosc to Ty sie martwic nie musisz :) Nie jestem miss, ale dbam o siebie i wygladam b.dobrze

Gość 0 Terenia 0
18.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość On NIE ma ze swoja byla zona dzieci! To alimenty na nia!" To niech płaci, w końcu to jego była żona, a ty jesteś tylko jego konkubiną :classic_cool:

Gość gość
''Mam 23 lata, moj partner 42. Mieszkamy w Londynie. On zarabia 2500 miesiecznie, ja minimalna'' No to przynajmniej wiadomo z jakiego powodu siedzisz ze starym dziadkiem. Tak, starym dziadkiem, bo jakie wspolne pasje i tematy do rozmowy moze miec mloda dziewczyna i facet po 40-tce ?? Bez jego wyplaty marnie bys tutaj zyla.

Gość gość
Doskonale o tym wiem. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. Kazdy kto malo zarabia w Londynie zyje nedznie.

Gość gość
A co byla zonka ma dwie lewe raczki???

Gość 0 Terenia 0
Ja radzę zostawić zrzędliwego ramola i poszukać sobie jakiegoś miłego Anglika :classic_cool: Zawsze to lepiej niż jakiś polski knur :O

Gość gość
Myslisz, ze Anglicy to wszyscy tacy fajni?? :D

Gość 0 Terenia 0
18.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość A co byla zonka ma dwie lewe raczki???" Widocznie była jest cwana i wie jak sobie zagwarantować przypływ łatwej gotówki :classic_cool: I dobrze, jak może niech ściąga od niego jak najwięcej, chciał ślubu, chciał rozwodu to niech buli :classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
18.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Myslisz, ze Anglicy to wszyscy tacy fajni??" Na pewno lepszy Brytol niż stary, polski cap :classic_cool:

Gość gość
cwana? po prostu należy jej się jak psu miska!!!

Gość gość
Rozwodu to chciala ona, a z trgo co wiem na brak pieniedzy nie narzeka, bo zajela sie po rozwodzie prostytucja

Gość gość
Po rozwodzie facet ma utrzymywać babę bez dzieci? Ogarnijcie się ludzie, niby dlaczego? Facet chciał tak samo ślubu i rozwodu jak i baba, więc 'wina' jest wspólna. Co nie zmienia faktu, że nie popieram związków młodych siks ze starymi capami.

Gość gość
gość Po rozwodzie facet ma utrzymywać babę bez dzieci? Ogarnijcie się ludzie, niby dlaczego? Facet chciał tak samo ślubu i rozwodu jak i baba, więc 'wina' jest wspólna. xxxxxxxxxxxxxxxx on nie płaci jej na jaj życzenie - tylko z powodu wyroku sądu!!! skąd wiecie co jej odpieprzył? sąd zasądza alimenty na współmałżonka nie bez powodu!

Gość gość
biedna kochanka och sorki byla kochanka a obecna naloznica legalna i jej tuptus nie zaradnus przyd**as podstarzaly sflaczaly oldboy ojeeee plaku plaku :( no to masz ci los ! na dziecko alimenty musi placic ! wyrodna ta ex zona ! bo przeciez sama mu na penisa usiadla i sie zaplodnila :D a on teraz biedaczek ma wazniejsze wydatki przeciez!!! malolate musi utrzymac na kosmetyki dac na dyskoteke pojsc potrzepac sie i pobujac dorownujac kroku swej malolacie no traagedia serio :D a to wszystko kosztuje dziadek musi sie wiec nastarac a malolata pewnie na to ochoty nie ma aby zyc na minimum...przeciez mialo byc tak pieknieeee mialy byc zabawy urlopy ciuchow opor w szafie a tu stary cap dzieci naklepal i ot ! wydatki dodatkowe :) oj oj oj dziweczynki maloletnie zal mi was i waszych zdobycznych frajerow

Gość gość
ludzie zrozumta w koncu, seksu nie uprawia sie tylko w celu prokreacji, faceci, jesli macie duzo kasy, i widzicie, ze jakas baba to was robi maslane oczy, to pamietajcie ze moze was zlapac - specjalnie zapomniec tabletki, przeciac gume. i pisze to jako kobieta. to za to ze zdradzacie, kobiety potrafia was wycyckac chociazby na kase

Gość gość
a/ jeśli płaci alimenty na żonę to niemal na pewno (są wyjątki) został uznany za winnego rozkładu pożycia b/ kłótni będzie coraz więcej bo coraz bardziej będzie mu doskwierać utrzymywanie kochanki [taniej jest podrywać d****i - szczególnie Polki - i przynajmniej jakieś urozmaicenie] c/ powrót do polski to bardzo zły pomysł d/ rozstańcie się, znajdź pracę poza londkiem, wyjedź tam i poszukaj sobie innego faceta

Gość 0 Terenia 0
18.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość d/ wyjedź tam i poszukaj sobie innego faceta" Najlepiej białoskórego wyspiarza :classic_cool:

Gość gość
kolejna mloda d****a ze starym dziadem-sponsorem... a dziecko w PL ma zdychac w biedzie. Mam nadzieje, ze wpadniesz z tym dziadem I ciebie tez tak zalatwi, ze zaplaci ci na dziecko 100funtow na miesiac, zobaczymy co zrobisz... Jak ci za malo kasy, to zatrudnij sie w agencji, to profesja wprost dla ciebie, po co sie rozmieniasz na drobne...

Gość gość
Po rozwodzie facet ma utrzymywać babę bez dzieci? Ogarnijcie się ludzie, niby dlaczego? Facet chciał tak samo ślubu i rozwodu jak i baba, więc 'wina' jest wspólna. Co nie zmienia faktu, że nie popieram związków młodych siks ze starymi capami.>>> mloda jestes I nie znasz zycia. Malolato nei znasz mentalnosci facetow-Polakow I ich nadetych katolickich rodzin... Czesto jest tak, ze kobieta rodzac dzieci, jest pod presja mniejsza lub wieksza pozostania w domu, niepracowania, zeby mezulek I dzieci nie byly zaniedbane, I kobieta kochajac jeszcze wtedy miloscia naiwna swojego meza I dzieci, czesto rezygnuje dla nich ze swojej sciezki zawodowej, kariery itd, a im starsza tym bardziej wypada z rynku, tylko maz I dzieci z tego korzystaja, I za to przynajmniej ex-mezulek powinien placic ex-zonie alimenty...

Gość exdebill_po_wakacjach
idź trolu i nie grzesz więcej

Gość gość
K****, napisałam, ze on ze swoją była nie ma żadnych dzieci!!!

Gość gość
nie wazne nie rob sobie jaj dziewucho 100 pierdzielonych funtow cie nie zbawi z reszta tojego wiec niech placi a dwa ona byla jego zona a ty zapewne jak to zawsze bywa sie wp******ilas w zycie zatem miej odrobine taktu jak chcesz wiecej kasy zalatw sobie lepsza prace a ogolem na chooj ci taki staruch ?? nie stac cie na kogos w zblizonym wieku? widzisz co teraz masz...tak to jest z panami w tym wieku tylko od kobiet mezatych dowiesz sie jaki to miod zycie z takimi palantami a wiedz jedno ....na czyims nieszczesciu szczescia nie zbudujesz no i chyba tak jest wlasnie w Twoim przypadku