Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana zmianąmęża

Zachowanie męża a nowa pracownica w firmie

Polecane posty

Gość gość
pokaz cyce :)

Gość gość
ten temat musi strasznie gryźć autorke skoro zakłada temat z perspektywy różnych osób. taka dziewczyna może działać na ego mężczyzny i je łechtać, ale żeby chciał od ciebie dla niej odejść raczej nieprawdopodobne.

Gość gość
a wierzysz ze jesli masz spedzic cale zycie z tym facetem to on ani razy cie nie zdradzi? male szanse ... wiec albo naucz sie z tym zyc, i sama tez korzystaj z okazji

Gość kaziukaziu
ja odchodzę do kochanki, która jest moja koleżanka z pracy, a nie jakimś rozlazłym gównem jak moja żona...Sama jest sobie winna bo nie dbała o siebie i jest roztyła

Gość brzdekniecie butelki
a czy w tej pracy nie ma czasem inych kobiet? nowa pracownica to nieladne cieple kluchy, lecz mimo to moze milo im sie razem rozmawia i to go niejako podnieca. nie w takim sensie, ze chcialby sie z nia wiazac, czy nawet bzyczyc, bo moze go wcale nie pociagac. ale wlasnie dla polechtolenia ego i podbudowania wlasnej wartosci :)

Gość gość
...albo d**ę...

Gość gość
...nie wierzycie ze tyle zarabiam? stomatolodzy bardzo dobrze zarabiają...a ja jestem bardzo dobra lekarką. I nie podważajcie moich kwalifikacji, nie życzę sobie tego

Gość gość
co Ty tu k...robisz ? na jaki temat piszesz się w ogóle zastanów...?