Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaa18

Czym depilujecie miejsca intymne

Polecane posty

Gość Olgaaa18

Hej :D ja po maszynce zawsze mam podraznienia wiec nie moge ;/ uzywam kremu do depilacji i efekty sa nawet dobre z tym ze na 2 dzien juz nie jest gladko;/ i krem ma strasznie nieprzyjemny zapach i potem skora tym smierdzi ;/ i nieraz krem dostanie mi sie "tam" i meega piecze a wy czym sie depilujecie?

Gość pierogarnia
maszynką, tylko trzeba pamiętać o higienie tej maszynki i żeby była dobrej jakości - inaczej wyskakują krosty i zaczerwienienie

Gość Olgaaa18
mi zawsze po maszynce te krosty wychodza ;/

Gość gość
jako facet chetnie podlacze sie pod pytanie, czym sie wydepilowac bedac mezczyzną ? :) wczoraj trafilem w necie na taki produkt: http://bielenda.pl/produkty/vanity-man-krem-do-usuwania-zbednego-owlosienia-dla-mezczyzn - podobno kosztuje z 10zl i dziala, do kupienia w rossmanie np. bede kiedys, to kupie i wyprobuje, a moze juz ktos stosowal? Czy w ogole bedac facetem jest sens, na zero sie golic? czy wystarczy skrocic maszynką np do wlosow?

Gość gość
maszynką. Też kiedyś miałam po maszynce masakrę ale teraz jest dobrze, nauczyłam się odpowiednio golić i dbać o ogolone miejsca. Robiłam kiedyś wosk ale włoski tak wrastały, że szkoda gadać.

Gość pierogarnia
myjecie dokładnie te maszynki po goleniu? poza tym miejsce przeznaczone do golenia trzeba dobrze namydlić. To są szczegóły ale niezwykle istotne.

Gość gość
namydlic? kobiety, kupcie sobie jakiś żel do golenia, np nivea zel nawilzajacy. skoro dobrze gole tym twarz, to i cipke ogolicie ;)

Gość pierogarnia
ja od żeli go golenia mam uczulenie właśnie i to też może potęgować podrażnienie.

Gość gość
mamo? to Ty?

Gość Olgaaa18
Mój chłopak raz mnie tam przejechał trymerem do strzyżenia brody z maszynce do golenia. Myslałam że skocze pod sufit tak mnie piekło . I potem nie chciałam aby mnie posuwał normalnie, więc spróbowalismy analu. Buło cudownie tylko trochę śmierdziało kupką :(

Gość gość
Chyba krem najlepszy, ją tym depiluje ręce i włosy w nosie i tydzień, dwa mam spokoj. Do nóg kupiłam sobie depilator za 3 stowy i jestem zalamana. Może dlatego że uzywalam na sucho. Same czarne tylko i wrastajace włoski, ohyda. A może trzeba jakiś żel do tego, jak myslicie?

Gość prawictwo pospolite125
maszynką jednorazową Gilette blue 3 nie używam zadnych kremów. Jade na sucho

Gość gość
A i ten zasrany depilator. Włoski nie odrastaja jednocześnie i trzeba sie męczyć co 3 dni. Bo urwe jedne a inne odraztaja, wyglądam na niedogolona i te tylko czarne po wyrwaniu. Znajoma też używa i ma gładkie nogi nie wiem jak to robi. Uzywalabym kremu do nóg ale to już masa kasy miesiecznie

na sucho bez żadnych kremów czy namydlania Ala wiadomo , ze trzeba bardzo wolnymi r****mi , a nie tak jak golisz twarz czy nogi ..Zatem taka czynnosc moze trwac nawet 15 minut ..

Gość gość
Czarne gulki, tzn

Ala wiadomo , ze trzeba bardzo wolnymi rucchammmi jaja golić , a nie tak jak golisz twarz czy nogi ..Zatem taka czynnosc moze trwac nawet 15 minut ..

Gość gość
Krem najlepszy bo niszczy włosa do samej cebulki, a po goleniu maszynka przejedz se te jaja albo cipke reka, a na drugi dzień odrosty. Po kremie jestes gładki jak dzidzius

mylisz sie .. Jak sie ogole to włosy mi odrastają dopiero po 3 tygodniach .. Nie ma żadnych odrostów przez 3 tygodnie mam łyse jaja .. To jest pewnie kwestia indywidualna .. Niektorzy maja grube i geste łoniaki ..

ja mam rzadkie i bardzo wolno rosną

Gość gość
Ta jasne, włosy tak wolno nie odrastaja, może masz jasne i nie widzisz

reka przejade i czuje - mowie ze 3 tygodnie zajmuje zanim sie pojawi coś Wiadomo ze z twarza jest inaczej bo co 2 dni trzeba , ale tam jest gęste i grube owłosienie

Gość gość
Może jesteś za młody na loniaki

Gość gość
Ja używam kremu do depilacji z Joanny melonowy, zawsze nową maszynkę biorę, po depilacji smaruje się oliwką dziecięcą albo talkiem i na prawdę działa bo nie mam żadnych krostek, nie piecze ani nic w tym stylu. Efekt depilacji maszynką nie jest zadawalający na długo bo co dwa dni w sumie musiałabym to robić żeby mieć mega gładziutką ale mam wyrozumiałego partnera :)

za młody ? Mam 29 lat

Gość gość
oj niuniu nie denerwuj sie :)