Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po ilu dniach zrobić test

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. 13 w piątek kochałam się z moim partnerem bez zabezpieczenia, miałam akurat dni płodne. Dzisiaj robiłam test ciążowy-wyszedł negatywnie. Mam wrażenie ,że to zdecydowanie za wcześnie aby mogło coś wyjść, ale nie mogłam już wytrzymać. Czy jest jeszcze szansa? Pozdrawiam

Gość gość
nie umiesz przeczytac kretynko ulotki na tescie? tam masz napisane

Gość gość
najpierw weź ślub a potem nogi rozkładaj, bo co będzie jak ci s*******i? będziesz umiała je utrzymac?

Gość gość
szkoda bardzo żeby ci po 5 dniach test wyszedł

Gość gość
KRETYNKO! Może troszkę grzecznie? Widzę, że nie każdy potrafi korzystać z fora internetowego:) Nie zauważyłam żeby dziewczyna napisała, że nie chce byc w ciąży :) Na ulotkach owszem pisze, ale czasem dziewczyny szukają innych rowiażań. Może ktoś miał podobną sytuacje :) żałosne jestescie! A Ty bezpłodna jestes , że taka nerwowa?:/

Gość gość
idiotko! skoro kupiła sobie test to jest tam napisane jak i kiedy należy go używac. nie umie czytać?? czy liczy na jakąś wróżke na forum?

Gość julenka
Miałam podobną sytuację :) test wyszedł mi po 5 dniach od stosunku...Ale rozmawiałam z lekarzem i to naprawdę rzadkie przypadki. Teraz jestem szczęśliwą mama rocznego Franka! A wy kobietki troche wiecej wyrozumiałości, skoro nie macie nic do powiedzenia na ten temat to po cholere się wypowiadacie? Zajmijcie się swoim rozkładaniem nóg i myśleniem co włożycie do gara dla swoich pociech. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki żeby był pozytywny:) Dziecko to prawdziewy dar od Boga!!!

Gość gość
ale jestescie ogarniczone, mam na mysli kolezanki komentujace ... masakra! siwat schodzi na psy

Gość gość
Kochana z tego co ja pamiętam pierwszy test możesz zrobić 14 dni od momentu zapłodnienia(!), a najlepiej pędź na badania krwi :)

Gość gość
po co ma pędzić, jak mineło zaledwie 5 dni, domowy najwcześniej po 14, a beta po 10, do mamy Franka- ciekawe jakim cudem test wyszedł ci pozytywnie po 5 dniach, skoro zagnieżdżenie trwa od 6-12 dni i dopiero wtedy wytwarzana jest gonadropina kosmówkowa

Gość gość
mama Franka to mitomanka, pewnie Franek tez nie istnieje

Gość gość
autorko masz jeszcze szanse na pozytywny test, poczekaj do terminu spodziewanej @, powodzenia