Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta z Puław

Czy faktycznie narząd nie używany przez lata się degraduje

Polecane posty

Gość Marta z Puław

Jakiś czas temu poznałam faceta 38 lat. Starszy kawaler, bardzo nieśmiały wobec kobiet. W sumie to ja się k/niego zakręciłąm. Kiedy po 3 mies znajomosci ani gestem ani słowem nawet nie zasugerował pójścia do łóżka, wzięłam sprawy w swoje ręce i delikatnie przyparłam go do muru. Powiedział mi , że "tak naprawdę to kochał się z kobietą może z 5 razy w życiu i to było dawno temu". Rozumiecie ??? 5 razy !!! Dodał, że nigdy nie miał powodzenia u dziewczyn z czym tak naprawdę już się dawno pogodził. W sumie z wyglądu jest bardzo przeciętny ale jest spokojny, delikatny, ma dobre serce i naprawdę fajne poczucie humoru. Spróbowaliśmy pójść na całość , ale jego penis ledwo stał, mimo że naprawdę się hmm .. napracowałam. Kurde, czytałam kiedyś gdzieś, że mężczyznom po 35 roku życia spada libido. Może u niego własnie tak jest ??? A u Waszych facetów jak tam ???

Gość analitycznie rzecz biorąc
Może facet był zażenowany lub onieśmielony? W końcu niewiele ma życiowego doświadczenia i sytuacja pewnie go stresowała? A może jest na coś chory? W tym wieku za wcześnie na problemy z erekcją. A może jesteś szpetna i go nie kręcisz? A może nie umiesz się do tego zabrać? Powodów może być wiele...

Gość gość
Może mu już odpadł?

Gość gość
stres,jeśli oczywiście nie choroba. Dodam,że zapewne facet długie lata jechał na ręcznym-nie wiń go za to,jakoś trzeba zrzucić napięcie. Daj mu czas,jeśli dalej coś nie halo,to namów go na wizytę u lekarza,ale nigdy nie wyśmiewaj,bierz go z zaskoczenia,gdzies w lesie itd,bo czesto jest kłopot,gdy facet się "przygotowuje" na to,a jak nagle to jego mózg nie jest ustawiony do tego,tylko na przyjemność.