Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkapryszona 32sss

ustabilizowane zyciwe

Polecane posty

Gość rozkapryszona 32sss

nie przeraza was to ze macie dzieci, meza, obowiazki ze prace srednią ze juz nigdy nie wyjedziecie do bogatego swiata, poznac bogatych ludzi, albo ciekawe podroze w nieznane/

Gość karolina j
Dla mnie dzieci, rodzina, to największe bogactwo. Bogaty świat , bogaci ludzie - dziewczyno , mody na sukces się naoglądałaś ? Co za debilizmy naiwnej 19letniej licealistki z prowincji ..

Gość rozkapryszona 32sss
hahahah o co Ci chodzi? jaka moda na sukces? mąż i dzieci to bogactwo? robienie koło nich i zarabianie za 2000 zł na rękę? 3 pokoje w bloku tak? mozna miec dzieci,meza i zarabiac na Chanel 50000:)

Gość karolina j
Cóż , pewnie jesteśmy ulepieni z innej gliny. Mi wystarczą te 3 pokoje w bloku i wakacje na Mazurach. Z moim kochanym mężem i moją dwójką maluchów.

Gość Wujo Marian
Karolinie zapachniało tu skrajnym materializmem. W pełni się nią zgadzam. Dziewuszyna aspiruje do tzw. wielkiego świata a tu w zlewie tłuste gary do mycia i mąż wrócił naj..ny z roboty.

Gość gość
nie kreca mnie jacys bogaci ludzie za granica,wole moje szczesliwe zycie z moim ukochanym,wakacje nad morzem i spokojne,moze nie luksusowe ale szczesliwe zycie,kochamy sie jak wariaty tyle lat ,a co to za zycie w pojedynke?

Gość mężczyzna przed trzydz
A ja się otarłem o takie życie, za granicą, a właściwie o ludzi obrzydliwie bogatych, ten światek, bankiety, "przyjaźnie" wszystko psu na budę wierzcie mi, wróciłem do siebie, nic tak nie cieszy jak rodzina, maluchy w rodzinie, przyroda, zbieranie grzybów :P, myślę, że to wynika w dużej mierze stąd, gdzie się człowiek wychowywał...

Gość g ość
celebryty, bogactwo, arystokracja, plotkarskie serwisy, kobiece pisemka, wystrzelone w kosmos wymagania... zwykłe życie nudzi? puść się gdzieś na boku, może co złapiesz?

Gość sdfsdfsdfsdf
ojojojoj, a co w tym takiego złego nie chcielibyscie być bogaci>? banda zakłamanych ludzi:)