Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona75

Slub z cudzoziemcem

Polecane posty

Gość Iwona75

Od 2 lat spotykam sie z mezczyzna z Indii. Razem pracujemy. Niedawno poprosil mnie o reke, Bardzo chcialabym powiedziec tak. Mysle o reakcji mojej rodziny i znajomych. Sama nie wiem. Z jednej strony to ryzyko z drugiej bardzo go kocham. Postanowilam napisac na forum i poznac punkt widzenia obcych ludzi. Co mi radzicie? Powiedziec tak czy nie?

Gość gość
jesli sie kochacie to jak najbardziej, chociaz ja nie chcialabym zwiazac sie na cale zycie z obcokrajowcem, inne tradycje inna religia itd.

Gość gość
Pytasz sie na forum, czy wyjsc za maz? Czy ludzie w dzisiejszych czasach nie potrafia sami podjac zadnej decyzji? Kto normalny sie pyta takich rzeczy na forum? Chyba jakas prowokacja...

Gość Iwona75
Dlaczego prowokacja? Ostatnio wszystko co tylko ktos napisze to prowokacja. Pytam z ciekawosci bo kazdy kogo pytam daje mi inna odpowiedz. Ostatnio moja kolezanke o reke poprosil niewidomy chlopak. I ona tez nie wiedziala co powiedziec .Wszyscy jej odradzali , ale i tak sie zgodzila. Ja pytam bo moze ktos rowniez ma meza z innego kraju, kultury i moze mi powiedziec jak wyglada takie zycie.

Gość gość
Kolezanka tez sie pytala co zrobic? A i tak zrobila inaczej. I po co sie pytac w takim razie? Ty tez zrobisz po swojemu. Takie sprawy sie rozpatruje w swoim sercu a nie wywleka na forum. Gdyby moj maz przed poproszeniem mnie o reke, najpierw zasiegal porad obcych ludzi na forum internetowym, to bym pomyslsla, ze to chyba jakas kpina.