Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie juz co kupicie dzieciom na swieta

Polecane posty

Gość gość
Synek w połowie stycznia kończy roczek, więc albo na święta, albo na urodziny dostanie jeździk pukylino. Taka wersja rowerku biegowego dla najmłodszych.

Gość gość
Hustawki i domek do ogrodu.

Gość gość
Moja córeczka właśnie skończyła roczek i już upatrzyłam dla niej w Ikei tablicę do rysowania + papier na rolce.

Gość gość
Moje córki dostaną interaktywną mapę świata na ścianę.

Gość gość
mój dostanie fontannę z piłek chuck tonka co robi przewrotlo gadającą bajki myszke miki

Gość gość
miało być przewrotki

Gość bibi11
Ja myślę kupić moim dziewczynom Magiczny Piasek Aqua Sand, trójwymiarową kredę chodnikową Crayola, jakiś zestaw Playmobil do kolekcji i po lakierze Sally Hansen Sugar Coat bo chorują na nie od jakiegoś czasu. No i jakieś słodycze standardowo.

Moi starsi chłopcy mają dostać deski snowboardowe, córka pewnie coś dostanie do pokoju, bo ciągle jakieś gadżety wynajduje ;P a najmłodszy co chwilę ma inne marzenia, więc mu muszę kupować na końcu, bo jak za szybko kupię, to może się okazać,że na święta już tego nie chce ;P

Gość gość
mieliśmy synkowi kupić kuchnie zabawkową, ale tak się wszyscy napaliliśmy że od wczoraj stoi w pokoju a my dalej bez pomysłu :D

Gość gość
ludzie do swiat jeszcze tyle czasu:D ja nie mam pojecia, co mlody zechce to mu kupimy:)

Gość gość
Moja córka ma pół roku więc wszystko zależy od tego jak będzie sie rozwijać. Narazie myślę że jeździk-pchacz.

Gość gość
do świąt jeszcze 3 miesiące i 5 dni!!! Ja pisałam listy 2 tygodnie przed i to był maks!!! Synek na razie za mały(8mcy), ale za 2 lata będzie pisał listy, moimi rękoma :P

Ja już zaczęłam robić bombki choinkowe, więc jestem jak najbardziej w klimacie świątecznym :D :D :D A jakbym miała z jednej wypłaty kupić prezenty na święta to kiepsko by było.. No, mogłabym jak moi znajomi kupować co roku prezenty na kredyt, ale wolałabym nie ;P

Gość gość
mogę wtrącić słówko-a ciężko odłożyć na te prezenty i kupić je w grudniu? Kupić sobie specjalną skarbonkę do niej po 100 czy 200 zł czy ile tam wydajesz i już.

Gość Kamom
Moja siostra poleciła mi napisanie z córką listu na www.listdomikolaja.pl :) Mała wybierze sobie zabawki na stronie, które jej się podobają i które chciałaby mieć, więc nie będzie biegała niezadowolona :) A jak wybierze za dużo, to resztę z jej listy przekaże rodzince, na pewno się ucieszą, że nie będą musieli przeszukiwać sklepów na ostatnią chwilę :P

Gość gość
Dla syna lat 8- sony psp dla syna lat 6- tablet dla syna lat 3- zestaw klocków lego

synek będzie miał wtedy 11 miesięcy i chcemy mu kupić pchacz - taką zabawkę pomagającą w nauce chodzenia ale to nie jest chodzik :)

Gość gość
ja chyba tez klocki lego ..tylko nie wiem jakie.

Gość gość
starszej (7 lat) Lego friends "letni obóz jezdziecki" na mikołaja a pod choinke furby :) wymarzone, wyczekane oba prezenty młodszej (obecnie 4 m-ce wiec bedzie miała 6 m-cy) na mikołaja siostrzyczke szczeniaczka uczniaczka z fp a na gwiazdke taki zestaw na allegro (chwilowo nie ma wiec czekam :/) gdzie jest materiałowy duzy smok a jak sie go otworzy to zamienia sie w basen piłeczek

Gość gość
Hmmm chciałbym już Święta :) to szykownie ,pieczenie ciast ,pakowanie prezentów :) CO do tematu to chcemy kupić córce (ok 3 l ) zabawkowa kuchnie

Gość gość
starszy (5 lat) dostanie duzy zestaw Lego (jego wielka pasja od miesiaca :P) a mlodszy (niecale 2 lata) pewnie ciastoline i jakis duzy traktor :)

Gość gość
gość Moja córeczka właśnie skończyła roczek i już upatrzyłam dla niej w Ikei tablicę do rysowania + papier na rolce Faktycznie uważasz, że roczniak się taką tablicą zainteresuje??

Gość gość
może domino obrazkowe i coś do tego, ma 2,5 roczku

Gość o boziuniu
Ja co prawda dzieci nie mam, ale mam siostrę młodszą ode mnie o 16 lat i planuję kupić jej lalkę Barbie (baaaardzo je lubi!) i film na DVD, o którym mówi już od kwietnia.