Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z wypróżnianiem

Polecane posty

Gość gość

Pomocy !!! przez tydzień mam problem z wypróżnianiem, polega to na tym, że coś mi przeszkadza w odbycie, ale to nie są hemoroidy tylko tak jak by np. kość ogonowa skrzywiła się w stronę odbytu i mi torowała przejście kału, brałam tabletki na przeczyszczenie, ale za każdym razem muszę strasznie się wysilać czasem nic nie poleci a czasem kilka glutków, które są rzadkie, ostatnio też zrobiłam trochę,ale musiałam na tekturkę i w pozycji takiej jak czasem chodzi się za potrzebą do lasu i kał był rzadki o zabarwieniu pomarańczowym a mimo to musiałam się wysilać, czy ktoś z was może sięorientować co to może być ? dodam jeszcze, że pod odbytem widać żyłkę tak jak by to był hemoroid, ale nie boli...

Gość gość
To może być uchyłek. Nie wiem czy dobrze rozumiem. Spróbuj włożyć palec do pochwy i wyczuć przez ścianę pomiędzy pochwą a odbytem czy jest tam kał.

Gość gość
Włożyłam, ale nic szczególnego nie czuję, jest tam twardo, ale tak jak zawsze, ostatnio dużo siedziałam, jak wstawałam strasznie bolała mnie włąśnie kość ogonowa, jeszcze przed tymi wszystkimi problemami z wypróżnianiem może to ma jakiś z ty mzwiązek,nie wiem ;(