Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogromny problem

Polecane posty

Gość gość
"Troche ja ostudzily naplywajace z roznych stron informacje o tym, ze nie jest pierwsza, do ktorej on sie tak zachowuje, ale tylko troche." wypisz wymaluj opisana sytuacja Ale plotki się wyjaśniły. Przecież obiekt wyjaśnił jasno że sam je rozpuszcza.

Gość gość
plotki byly zupelnie o czyms innym, no tak ale wy lepiej wiecie o czym byly ;)

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm
Sam rozpuszcza plotki jaki z niego maczo, babeczka leci na niego a on taki jakis niemrawy, ogolnie cos mu z kobietami nie wychodzi...moze to gej, ktory nie chce sie sam przed soba do tego przyznac?

Gość gość
no wlasnie plotki nie byly o tym ze jest macho, ale widze ze wiesz lepiej niz ja i on :)

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm
Dobra, to powiem to co chcesz uslyszec bo i tak tylko po to zalozylas temat. Kocha Cie na zaboj, jak nikogo innego, na wieki wiekow, caly dom ma obwieszony Twoimi zdjeciami. Slubowal ze nigdy przenigdy nie obejrzy sie za inna kobieta, bo liczysz sie tylko Ty odkad wladowal Ci sie romantycznie na plecy. To musi byc milosc do grobowej deski. Bierz go!

Gość gość
przecież wiemy o czym były plotki: "zaczęły krążyć wokół niego plotki m.in. o tym co robi po zajęciach na uczelni, w kim z mojego roku się podkoch*ję" no dobrze masz rację. Plotki zapewne dotyczyły lepienia modeli samolotów po godzinach oraz w kim się TY podkochujesz. No bez jaj jeśli chcesz poważnej rozmowy.

Gość gość
przykro mi ale akurat tego co myslisz i napisales nie zamierzalam uslyszec, a to peszek :) dotyczyly tego co robi poza uczelnie, nie poza zajecich a to w kim sie zakochal bylo przed tymi plotkami i kazdy o tym wiedzial, wiec to nawet plotka nie byla

Gość gość
." Część plotek sam rozgłosił. Okazało się to nieprawdą. Wiem to od koleżanki z roku, która się z nim przyjaźni. Nie wiem czemu wymylił to wszystko" W tym stylu podany opis plotek, które nie dotyczyły dostawiania się do studentek przywodzi na myśl już jedynie nielegalny handel bronią albo narkotykami. Dobra, plotki poszły won :) Ja myślę że za dystansem kryje się wewnętrzna walka wykłądowcy między chęcią przelecenia Ciebie połączona z niechęcią do powstania jakichś plotek na ten temat. Sprawdza czy się da tak po kryjomu.

Gość gość
nie bardzo sie pomyliles

Gość W koncu ktos napisal to
Co tak bawrdzo chcialas hprzeczytac. Zalosne :D

Gość gość
Czytaj poj*bcu to co pisze a unikniesz zblazniania sie nie nie to cjhcialam przeczytac a ty idz leczy swoje czytanie ze zrozumienie, choc za pozno juz zablysnales w ch*j