Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucił mnie jak psa

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak o w nocy jak u niego w mieszkaniu byłam pokłucił się ze mną bo niechciałam zeby jego koleżanka z pracy do niego przychodziąła , a on na to powiedział że do niczego jestem, że jego koleżanka z pracy jest odemnie madrzejsza piekniejsza i niemam prawa o niej żle mówić i żebym w**********a. Na dworze było zimno i padał deszcz a ja szłam do przystanku i strasznie się bałam bo to jest nieciekawa ulica. Jak byłam juz w domu byłam cała przemoknieta i się trzesłam ze strachu. Na drugi dzień mój chłopak przyjechał do mnie i mnie przeprosił i powiedziął że niedałam mu innego wyjścia i jest mu bardzo przykro ze tak wyszło. Przebaczyć mu?

Gość gość
chyba Cię poyebało. Ale jak znam życie wybaczysz mu i staniesz na ślubnym kobiercu z jego koleżanką jako druhną

Gość gość
P******a jestes.

Gość kirikiririki
niech sie o Ciebie bardziej postara! ajak stac go tylko na przeprosiny na drugi dzien niech spada.. nie ponizaj sie.. juz ja to glupia raz zrobilam i mecze sie juz 4 lata.. ZALUJE :(

Gość gość
jak wychodziłam rzucił za mną słownikiem ortograficznym .

Gość kirikiririki
dziewczyno przeczytaj co napisalas.. masz GODNOSC? on Cie bedzie cale zycie tak traktowal, zostaw go

Gość gość
Tak, daj mu do zrozumienia że może cię ponizac jak psa, bo zawsze mu wybaczysz. Znajdziesz lepszego z palcem w d***e

Gość gość
z jedenj strony chciałabym mu wybaczyć ale rozum wskazuje mi co innego, a ja mam już 25 lat a jak nikogo innego nie znajdę?

Gość gość
Znajdziesz lepszego, jestem jasnowidzem

Gość kirikiririki
z takm nastawieniem na pewno nie znajdziesz. ale pomysl dziewczyno ze na prawde mozesz miec kogos lepszego, jezeli mu ulegniesz, ponizysz sie sama przed soba, stracisz przed soba swoj honor, czy on jest tego wart? pomysl.. serce jest jescze troszeczke uzaleznione od niego ale czas wyleczy te rany :)

Gość gość
On i tak będzie posuwał tą koleżankę, czy z nim zerwiesz czy nie. Jeśli nikogo innego nie znajdziesz to sam już nie wiem. Może mu lepiej wybacz i wróć będziesz miałą chociaż udział w faciecie a tak to już nic zupełnie.

Gość gość
Czuje że to będzie jeszcze tej zimy, sootkasz go niespodziewanie, w najmniej przewidywanych okolicznościach. Będzie cię nosił na rękach i wylizywal ślady twych stóp.

Gość anoniowo
nie wybaczaj, dasz rade zapomniec, a tym bardziej, jesli nie wybaczysz staniesz sie silniejsza:)

Gość gość
A twojego byłego h*j strzeli z zazdrosci

Gość gość
Wybacz mu. Przecież to nie jego wina że koleżanka jest piękniejsza. Zresztą z taką piękną koleżanką moglibyście zrobić fajny trójkącik.

Gość Taak trojkacik z kolezanka
Zwlaszcza ze juz z nia sypia albo bedzie skoro sie tak wczuwa. Zostaw tego kretyna.

Gość gość
Jesteś jeszcze bardzo młoda, masz kupę czasu żeby znaleźć meza

Gość gość
jak mu wybacze zawsze będzie mi się przypominac to co powiedział o tamtej że jest lepsza i wogóle, niewiem czy to jest sens, dam sobie trochę czasu na podjęcje decyzji, najbardziej boję się zostać sama...moja matka powiedział mi na to żebym się go trzymała bo w mojm wieku to już nie przelewki, czy ja już naprawdę jestem taka stara.

Gość kirikirki
dziewczyno blagam Cie. ja mam 21 lat i tez czuje sie staro to jest nasz blad!!!! masz czas jesczze tak hmm do trzydziestki :P poza tym poczytaj wpisy na forum jakie dziewczyny maa problemy pisza ze sa przed 30 i nigdy nie mialy chlopaka. Ty na pewni znajdziesz ! Jestes ladna i madra! Pamietaj o tym

Gość gość
Ja mam 37 i właśnie poznałam co to prawdziwą miłość. Wcześniej byłam z takim sk***elem, najpierw mnie ranił a potem błagał na klęczkach. Na szczęście umarł a mi nawet łza nie splynela

Gość gość
Nie jesteś stara wchodzisz w najlepszy wiek rozpłodowy , tak do ok 30-ki bo potem już rośnie ryzyko. Rozsiewasz teraz feromony na 100m wokoło i zaraz ktoś się znajdzie. Twoja matka jest jeb.nięta.

Gość gość
Nie słuchaj matki bo głupio gada, widzisz wszystkie sie zgadzamy co do tej kwestii bo mamy doswiadczenie

Gość gość
dziękuję wszystkim za te miłe słowa, napradę podniosły mnie na duchu:), a zwłaszcza ,,,,kirikiririki,,,,jesteś bardzo mądra i życze ci wszystkiego naj:)

Gość gość
Ja w twoim wieku czułam sie wieczna i młoda i nie myślałam o żadnym związku tylko o pracy

Gość kirikirki
jakbys miala gorsze dni mozesz ze mna porozmawiac.. sama jestem w toksycznym zwiazku

Gość go es
nie przyjmuj go z powrotem, kobieta potrzebuje kogos kto szanuje a nie pluje na nia

Gość gość
riming mu zrup....gupia doopo

Gość gość
głupie prowo a wyłyknęliście naiwniacy