Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nocleg Zakopane poleccie cos

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakis niedrogi nocleg w Zakopanym, byle stndard byl ok, a nie zatechle drewo i zmechacona posciel

Gość gość
teraz jest po sezonie jest taniej

Gość gość
Wiadomo ze chodzic po gorach, ale przenocowa gdzies trzeba...

Gość gość
Na tym forum sa tak pojrbani ludzie ze az mi sie to w glowie nie miesci, j****i psychole

Gość Anrzel
Gdy ja ostatnio byłem w zakopanych to nocleg znalazłem tutaj http://www.accorhotels.com/pl/polska/index.shtml Jeszcze dodatkowo udało mi się trafić na promocje w hotelu gdzie trzy noclegi były w cenie dwóch. Dlatego też mój wyjazd przedłużył się o jeden dodatkowy dzień ale grzechem było by nie skorzystać.

Gość Nika914
Jeżeli zależy Ci na dobrym standardzie, to polecam rozważyć wynajęcie apartamentu. Jest to szczególnie dobre rozwiązanie jak podróżuje się w kilka osób. W Zakopanem oferta jest naprawdę duża. Ja rezerwowałam kiedyś taki apartament przez www.luxapart24.pl i nie zawiodłam się.

Gość sdww
A widziałeś tę ofertę giewont-zakopane.pl?. Pensjonaty z pokojami za dobrą cenę w Murzasichle to moim zdaniem super rozwiązanie na wypad w Góry. Wszędzie blisko a na miejscu nie tylko wyciągi narciarskie ale wiele atrakcji. Ja skorzystałem z rodziną w zeszłym roku z tej oferty i byliśmy bardzo zadowoleni dlatego gorąco polecam!

Gość gość
ja polecam Harnaś 2 w Kościelisku to są okolice Zakopanego niskie ceny

Gość gość
jeśli ktoś uderza w okolice, to polecam Murzasichle a w nich Kopieniec - http://www.kopieniec.pl/ Wszędzie blisko, nie ma zgiełku, hotel naprawdę na poziomie! Jedzenie (restauracja Krajobrazy) - pyszne, do tego kolacje jesienią na ich tarasie widokowym, magia! Nie są to najniższe ceny, ale nie ma co ukrywać - po prostu warto. A i SPA się znajdzie dla chętnych i to nie byle jakie ;)