Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stres w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 39 tyg ciąży i boję sie troche porodu i czy z dzieckiem bedzie wszystko ok. Ale niestety nie to jest moim największym zmartwieniem, praktycznie każdego ranka jak jeszcze nie zdążę dobrze sie obudzić, gdy tylko moj mąż pojedzie do pracy, przychodzi do mnie moja mama i wylewa do mnie wszystkie swoje zale i pretesje które ma oczywiście do mojego męża, doprowadza mnie tym do łez. Mam wrażenie że dla mamy wazniejsze jest to ze mój mąż czegoś nie zrobił, co moim zdaniem nie jest teraz najważniejsza, niż to jak ja się czuje. Czy to jest sprawiedliwe, czy moja mama ma prawo tak mnie traktować?

Gość gość
domyślam się że mieszkacie z rodzicami?

Gość gość
Była planowana, niestety cała ciąża , dzięki mojej mamie to była droga przez mękę, ile ja łez wylalam przez słowa mojej mamy. Tak mieszkamy z moją mamą, niestety mama jest samotna.

Gość gość
to niestety całe życie będziesz wysłuchiwać jej żali. Bo nie ma swojego życia i wszystko będzie się na was koncentrować. A jeszcze będzie 3 razy gorzej jak dziecko przyjdzie na świat.

Gość gość
Kocham moją mamę i jestem jej wdzięczna za pomoc okazana w ciąży, choć nie raz już mi wypomniana. Ale mam do niej żal, że nie pozwoliła mi się w spokoju cieszyć ciążą

Gość gość
Wiem i tego się boję.