Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z dobrą koleżanką

Polecane posty

Gość gość

Czy to mozliwe???

Gość gość
Mozliewe

Gość gość
po prostu czy uważacie ze możliwa jest miłość do koleżanki, dobrej koleżanki którą znacie od dłuższego czasu, widujecie się, piszecie do siebie od roku, moze nawet dwóch? Czy jednak to za późno i jest to juz zaszufladkowane jako znajomi czy też przyjaciele. Chodzi mi głównie o to jak uważaja dziewczyny.

Gość gość
Jasne ze za pozno zostales przyjacielem i faceta w tobie nie widzi ! Trzeba bylo sie umawiac przez telefon na randki by sie lepiej poznac a nie bzdurne sms pisac by sobie pogadac ? Proponuje daj sobie spokoj z ta kolezanka i znajdz inny obiekt westchnien ! Powodzenia.

Gość gość
Słuchaj jak dla mnie i pewnie 3/4 społeczeństwa nie ma czegoś takiego jak przyjaźń damsko - męska. Zawsze, któraś że stron się zakocha i będzie problem. Nawet spory.Wiadomo zdarzają się wyjątki ale nie ma ich zbyt dużo. Co do twojej sytuacji jeśli ona nie daje Ci sygnałów żadnych to pewnie nic z tego nie będzie. Wiadomo spróbować można ale wtedy ona poczuje się zraniona i z przyjaźni będą nici. Zakładam, że znasz ją na wylot. Ale jeśli nie spróbujesz to nigdy nie będziesz wiedziała. Zrób jakiś cichy podchód pod nią. Tylko na tyle dyskretny, żeby Ci odp a nie zorientowała się co do zamiarów pytania. Tak czy siak powodzenia.

Gość gość
Jeżeli przez ten czas miała kogoś i teraz jest wolna to tak, jak była cały czas sama i nie podejmowała jakichkolwiek prób zdobycia Ciebie to sobie daruj.

Gość gość
oczywiscie, ze mozliwy jest taki zwiazek;) w kazej chwilii mozemy sie w kims zakochac, czasem kochamy a potrzeba bodzca zeby sobie to uswiadomic:)

Gość gość
czy mi nie daje sygnałów. Wydaje mi się że z czasem jest tak jakby coraz blizej. Dokładniej sytuacja wygląda tak, ze jesteśmy z jednego roku studiów w Toruniu z tym, zę oboje mieszkamy w mneijszych miejscowościach w pobliżu Torunia. Więc znamy się od prawie roku. Na początku nasza znajomość to było raczej zwykłe cześć czy tam ewentualnie rozmowa o zajęciach itp. tak naprawdę od 3-4 miesięcy zaczęliśmy się lepiej "kumplować" tak, ze mogę powiedzieć, ze ja ją jak i ona mnie najbardziej z grupy "lubi" mimo, że raczej bywa tak, ze to dziewczyna koleguje sie z inną dziewczyną/dziewczynami a a chłopak z chłopakami. Razem wracamy z zajęć, czasem idzemy coś zjęść itp. Teraz na cały wrzesien wyjechała do Niemiec do pracy i codziennie wieczorem znajdzie czas by napisać dobranoc, słodkich snów czy nawet wysłać "całusa" a nigdy tego nie robiła wcześniej.

Gość koko koko
19.09.13 a co powiesz o tym, ze ja jestem teraz z chłopakiem z którym chodziłam do liceum a "zeszliśmy się" pół roku temu gdy ja zaczęłam studia a on prace??? Niektóre związki są od pierwszego wejrzenie a inne po długiej znajomości, niektórzy wolą najpierw się lepiej poznać, zobaczyć czy to nie tylko zauroczenie. Jeśli takie dwie osoby się zejdą to jest wieksze prawdopodobieństwo ze ich zwiazek przetrwa bo już wcześneij dobrze się poznali.

Gość koko koko
jak ci pisze słodkich snów i wysyła bużki to na pewno cie bardzo lubi, a od tego tylko krok do czego więcej. jeśli nie ma chłopaka to działaj. Zycze powodzenia;)

Gość gość
oczywiscie, ze moze, szczególnie jeśli jeszcze sie tak dobrze nie poznaliscie, w sensie czy spotykacie się tylko na uczelni i po? Bo jeśli nei było takich "prawdziwych spotkań" to masz ogromne szanse. Zaproś ją gdzieś, moze do siebie? Powodzenia.

Gość gość
staraj się przechodzic stopniowo kolegi na chłopaka;)