Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaaaarta

termin porodu koniec lutego 2014 Zapraszam

Polecane posty

Hej :). Jestem w 18 tygodniu ciąży, siedzę już na zwolnieniu, z przeziębieniem i znudzeniem ogromnym, czy jest ktoś z podobnym samopoczuciem?:)

no hej u mnie juz prawie 17tydzien:) termin na poczatek marca:) takze w domku siedze,moj maz pracuje;)

Ja od tygodnia jestem z L4. Mój mąż pracuje, a ja nudzę się w domu. Gdyby nie mój katar i ból gardła pewnie znalazłabym sobie jakieś zajęcie :). Byłam w zeszłym tygodniu w lekarza, który nie mógł jeszcze powiedzieć o płci dzieciątka. Tak więc siedzę w domu i zastanawiam się, jak to będzie :)

Gość gość
a jakie leki marta bierzesz? my też rozłozeni ja w 15 tygodniu z chrypą

Byłam w aptece i farmaceutka poleciła mi leki, które dopiero przyszły. Wzięłam więc krople do nosa"Prenalen katar" i tabletki do ssania na gardło z tej samej serii. Biorę to od wczoraj także skuteczności nie mogę potwierdzić, chociaż dzisiaj już lepiej się czuje :)

No ja właśnie już chciałabym wiedzieć, chłopiec, czy dziewczynka?:) Wiedziałabym jak się ustosunkować :):). A pierwsze ruchy Aga już czułaś ?:)

Gość gość
aj ja tylko na rutinoscorbinie jadę, nie byłam u lekarza, mam go w sumie na telefon, ale teraz nie dzwoniłam, kiedys polecił mi rutino... , gorączki na szczęście nie mam,moje dziecko miało i to wysoką, ale i tak jakis wirusisko sie zapanoszył

No niestety, mam nadzieję, że mi przejdzie niedługo :). Tak poza tym, jak ja już nie mogę się doczekać, aż zobaczę moje dziecko... Ale to jeszcze 5 miesięcy ;/

Gość Filomenkaa
Od poczatku wrzesnia czuje juz kopniaczki, obecnie jestem w 18 tygodniu, pracuje ale tez mnie bierze przeziebienie. Czekam niecierpliwie az sie dowiem jaka plec :)

Ja zaczęłam odczuwać ruchy od 10 września :). Strasznie to miłe :). Lekarz powiedział mi że dopiero na kolejnej wizycie być może powie mi płeć dziecka. A następną wizytę zaplanował na 10 października. Wybrałam już imię dla chłopca i dziewczynki :) Ale miło byłoby wiedzieć już jaka płeć :)

Gość Filomenkaa
A co bys wolala? Ja chyba dziewczynke. Chociaz chlopiec tez bylby ok ;) wlasnie wyciagnelam ze strychu pudlo z ciuszkami i przegladam, ale jeszcze nie wiem co odkladac, bo mam i na chlopca i na dziewczynke ;) Ja bylam zaskoczona gdy obudzilam sie dokladnie 3 wrzesnia i czulam mocne kopniaczki w dole brzucha. Spodziewalam sie najpierw jakichs delikatnych ruchow, a tu od razu kopniaczki :) bosko! :)

Hehe, to fajnie, że czułaś tak mocno kopniaczki :). Ja czuje takie łaskotanie po lewej stronie i takie jakby odczucie tego, że dziecko się kołysze :). Jak byłam na badaniu lekarz pokazał mi w którym miejscu jest dziecko i też tam je ciągle czuje :). Mój mąż wolałby chłopczyka, a ja hmmm... sama nie wiem. Wszyscy mówią, że w rodzinie brakuje nam chłopczyka :). A dookoła mnie wśród rodziny rodzą się same dziewczynki :). Siostra już chce mi szykować ciuszki po jej córeczce, ale ja jeszcze chce poczekać, aż dowiem się, jaka jest płeć dziecka. :)