Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie szukam związku co to oznacza

Polecane posty

Gość gość

Witam Temat pewnie poruszany wielokrotnie ale jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi na nie. Otóż Poznałem dziewczynę przez portal randkowy. Ale już przed pierwszym spotkaniem ostrzegła mnie, że nie szuka związku. I teraz tutaj nasuwa się moja wątpliwość czy mam to wziąć na chłodno i czekać na rozwój wydarzeń czy od razu dać sobie spokój z nią>? Bo kiedyś gdzieś wyczytałem taka mądrość, że jak kobieta tak mówi to znaczy, ze nie jest nami zainteresowana. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
To nie tak ja się też tak spotykałem z kobietą z portalu randkowego, nie chciała związku, przyjeżdżałem do niej na seks i inne cielesne uciechy :)

Gość gość
Ona nie z tej gliny lepiona.

Gość gość
Że nie szuka związku.

Gość gość
pewnie ze nie jest toba zainteresowana to jedna z wymowek kobiet ! Jak bys sie jej podobal to by nie mogla sie doczekac spotkania ! Daj sobie spokoj stracisz czas , pieniadze i frustracji dostaniesz !

Gość Wasabi
Może faktycznie jej sie nie podobasz

Gość gość
To nawet jak się nie podobam to po co utrzymuje kontakt? Bo kontakt mamy. Spotkaliśmy się raz i póki co jest fajnie. Tak mnie się wydaje.

Gość gość
Ale już przed pierwszym spotkaniem ostrzegła mnie, że nie szuka związku. Masz gotowa odpowiedz nie jest zainteresowana twoja osoba ! To jedna z wymowek by facetowi przykrosci nie zrobic tak one postepuja ! Do przystojnego . pewnego siebie imajetnego faceta by tak nie powiedziala ! Daj sobie z nia spokoj widac ze co najwyzej kolega mozesz zostac !

widocznie szuka kogoś z kim może sobie pogadać, pójść na spacer, czy do kina, ale nie potrzebuje i nie oczekuje niczego więcej. Jak dla mnie, doskonała znajomość :D

Gość gość
spotyka sie z toba bo nic ciekawszego nie ma do roboty a ty jestes zapchaj dziura ktora zepewnia jej rozrywki w postaci np. kina , pizzy czy spaceru po parku ! chlopie ogarnij sie bo ona to wykorzystuje twoja naiwnosc !

Gość gość
Problem w tym, że przede mną poznała faceta też przez portal randkowy który okazał się mało dojrzały. I jednym słowem zerwał z nią kontakt bez podania przyczyny.

Gość gość
Problem w tym, że przede mną poznała faceta też przez portal randkowy który okazał się mało dojrzały. I jednym słowem zerwał z nią kontakt bez podania przyczyny. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Trafiles na jakas p**********a kobiete wnioskuje ze teraz ona chce sie odegrac na tobie za tego faceta co jej przykrosc zrobil tak to wyglada lepiej uciekaj od niej !

Gość gość
Ja ci powiem co tzn. Nie szukam zwiazku tzn nie szukam zwiazku. Czego tu nie rozumiesz?

Gość gość
No bo gro kobiet mówiąc nie szukam zwiazku ma na myśli nie chce być z Tobą. Choć myślę, że 23 latka myśli trochę inaczej.

Gość gość
Taaa czytaj te rady to daleko zajdziesz, tak jaki pisałem na początku ja też takie znałem i szły do łóżka bardzo szybko, nie każdy chce związku niektórym kobietom wystarczy towarzystwo raz na jakiś czas (kino, pub, restauracja) plus seks... spotykaj się z nią i tyle :) nie każdy ma czas na związki miłostki i inne bzdety i nie każdy chce zakładać rodzinę.